vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăArtăKate Winslet: „Filmarea scenelor de sex cu Leonardo DiCaprio în fața soțului...

Kate Winslet: „Filmarea scenelor de sex cu Leonardo DiCaprio în fața soțului meu a fost puțin ciudată”

Actrița Kate Winslet împărtășește cum a fost cu adevărat filmarea scenelor de sex din „Revolutionary Road” cu Leonardo DiCaprio.

Pe Kate Winslet și Leonardo diCaprio îi leagă o prietenie deosebită care a luat naștere în timpul filmărilor pentru pelicula „Titanic”, regizată de James Cameron în 1997. Winslet și DiCaprio s-au reunit în 2008 pentru a juca în „Revolutionary Road”, de data aceasta sub bagheta regizorului Sam Mendes, care era soțul actriței la vremea respectivă.

Winslet și-a amintit că nu s-a simțit confortabil atunci când a filmat scene intime în fața soțului ei. „A fost puțin ciudat”, a spus ea pentru The Mirror.

Deși Winslet s-a simțit inconfortabil în timpul scenelor de sex, DiCaprio a recunoscut că legătura lor strânsă a fost un „avantaj” atunci când au avut de filmat secvențe dificile.

Putem depăși granițele împreună. Folosim faptul că am fost prieteni atât de buni de-a lungul anilor în avantajul nostru. Cu siguranță există un nivel de confort pe care îl avem între noi și ne provocăm unul pe altul ca actori„, a spus actorul premiat cu Globul de Aur pentru rolul din „Revolutionary Road”.

Winslet și Mendes s-au despărțit în 2010 și au un fiu, Joe, în vârstă de 19 ani.

Vorbind despre despărțire, actrița a declarat: „Un lucru pe care îl voi spune despre mine și despre Sam este că suntem în regulă. Oricât de grea a fost despărțirea pentru mine, la fel de greu a fost și pentru el”, a completat Kate Winslet.

Aniversare 25 de ani de la lansarea filmului „Titanic”

Kate Winslet și Leonardo DiCaprio se află în atenția publicului, datorită relansării peliculei „Titanic” în cinematografe, în varianta remasterizată.

Cu efecte vizuale inovatoare, filmul a doborât record peste record la box-office, devenind un fenomen și reper cultural în cinematografia contemporană. În America de Nord, a ocupat locul 1 în box office pentru 15 weekenduri consecutive şi a devenit primul film care a încasat vreodată 1 miliard de dolari la nivel mondial; până în prezent, rămâne al treilea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

„Titanic” a făcut istorie din toate punctele de vedere, mai ales la Premiile Oscar, câştigând un record de 11 premii Oscar – fiind unul dintre cele trei filme care au reuşit această performanță – inclusiv pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor şi cel mai bun cântec original (celebra melodie interpretată de Celine Dion „My Heart Will Go On”).

Tragedia Titanicului a căpătat o aură aproape mitică în imaginaţia noastră colectivă, însă trecerea timpului i-a răpit chipul uman şi vitalitatea”, a declarat regizorul James Cameron despre film.

În 2012, marcând 100 de ani de la scufundarea navei, Cameron a relansat filmul în cinematografe în varianta 3D, folosind cele mai noi instrumente vizuale pe care le oferea industria la acel moment.

Relansarea i-a permis capodoperei cineaste „Titanic” să ajungă la o generaţie complet nouă, inclusiv la un public care nici măcar nu se născuse în 1997.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII