luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăArtăFlorin Piersic implicat într-un scandal la un spectacol din Cluj

Florin Piersic implicat într-un scandal la un spectacol din Cluj

Un incident neplăcut îl aduce în prim-plan pe actorul Florin Piersic! Totul s-a petrecut în timp ce marele actor susținea un program artistic cu ocazia Zilelor Clujului.

Florin Piersic a fost întrerupt de un cerșetor care și-a pus șapca pe scările scenei. În momentul în care bărbatul și-a pus șapca pe o treaptă a scenei, Florin Piersic și-a întrerupt programul și i-a adresat câteva cuvinte.

Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Păi ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani, că vă fac program, fir-ai al dracului de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici?”, i-a spus Florin Piersic.

Chiar dacă cerșetorul s-a îndepărtat de scenă, actorul a continuat, relatează Adevărul.

Bravo domnule, îmi place de ăsta! Un așa personaj aș putea juca eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici… Noapte bună, culcă-te! Fii atent! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!

Nu l-am înjurat

Aflu cu tristețe, că de câteva zile sunt pus la zid în presă pentru un episod petrecut la Zilele Clujului, în Piața Mare. De ce “cu tristețe”? Pentru că încă odată nevoia de senzațional, de titluri pompoase în fața cititorilor, nu are limite. Cine ar revedea – fară intenții rele – momentul respectiv – în care mă adresez unui om al străzii apărut la marginea scenei, ar auzi tonul cu care i-am vorbit și anume în gluma. N-am jignit în viața mea pe nimeni, cu atât mai puțin cum scrie presa că ”l-am înjurat”, dovada fiind că publicul prezent s-a și amuzat”, a postat îndrăgitul actor pe rețelele sociale.

Nu toată lumea mă iubește și nici nu trebuie

Piersic vorbește despre dificultățile pe care le întâmpină actorii atunci când sunt întrerupți și despre diferitele lor reacții.

În general, este greu pentru un actor când trebuie să se prezinte în fata publicului, să fie bruiat, fie că e vorba de un telefon mobil sau de un personaj ca cel la care face presa referire. Mulți colegi de ai mei, într-o asemenea situație, opresc pur și simplu spectacolul. Nu e genul meu să fac asta și consider că felul în care a fost prezentat, exagerat fie spus, “incidentul”, este făcut cu rea voință”, a mai precizat îndrăgitul actor.

Știu că nu toată lumea mă iubește și nici nu trebuie, dar aflând de toată aceasta tevatură, mă gândesc din nou la femeia aceea în vârstă, țăranca pe care am luat-o în mașină și care mi-a spus: ”Dom’ Florin, așa s-o făcut lumea de re’, că mă mir că se mai face ziua”. Poate că trăiesc eu în niște timpuri în care, uneori, cu atâta schimbare în jur, parca nu-mi mai găsesc locul. Poate că o să-mi spuneți că am rămas un naiv, un visător, dar nu vreau să renunț, vreau să cred că așa este, că oamenii au rămas buni.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII