luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăEntertainmentPartenerul Elenei Unc, Stefan Banu, munceste la un proiect special: "Eu...

Partenerul Elenei Unc, Stefan Banu, munceste la un proiect special: „Eu si iubita mea vom juca impreuna”

Stefan Banu este Managerul artistei Elena Unc, al Clasei de Canto Elena Art dar si Managerul Regizorului Dan Merisca. Iubitor de arta autentica, Stefan simte bucuria de a le impartasi oamenilor artele frumoase, facandu-si timp pentru fiecare proiect in parte.
Fire deschisa si comunicativa Stefan ne-a declarat in exclusivitate felul in care isi sustine artistii. “De cativa ani am intrat in acest domeniu cu credinta ca voi reusi tot ceea ce mi-am propus. Munca alaturi de artisti e magica. Fiecare in parte au o lumina unica. Inainte de a le fi manager pot spune ca sunt prietenul lor, omul care ii asculta, omul care vine in intampinarea nevoilor lor, pentru ca un artist are nevoie de cealalta parte pragmatica si manageriala care sa puna in fapt actul lor artistic. Imi e foarte la indemana si cred ca e un dar nativ sa organizez fiecare proiect la care lucrez.

stefan banu la filmar
stefan banu la filmar

Munca alaturi de Elena in toate, alaturi de copii si alaturi de bunul meu prieten Regizorul Dan Merisca ma implineste. Va pot spune in exclusivitate ca de catva timp am inceput filmarile pentru cel de al doi lea sezon la serialul Ultimul Baranov care creste ca popularitate din zi in zi tot mai mult. Să faci Film de autor construindu-l a fi serial, să îl produci cu propria ta putință, să îl regizezi și să-i scrii și scenariul, dovedește prin fapte că Regizorul Dan Merisca nu are limite. E o responsabilitate foarte mare pentru el. De aceea cand am primit oferta de a munci impreuna si de a-i fi alaturi la acest proiect am spus da din toata inima, intre noi fiind o afinitate aparte. Pot spune ca el m-a facut sa-mi descopar si veleitatile actoricesti. Din episodul sase al serialului joc si eu alaturi de Elena, iar in partea a doua ma veti vedea intr-o complexitate actoriceasca.

stefan banu
stefan banu

Tot in acest timp ii pregatim pe copiii de la Clasa de Canto Elena Art pentru Concertul de Craciun care va avea loc in data de 20 Decembrie 2021. Si in paralel cu toate acestea proiecte lucram la Conceptul Elena Unc alaturi de producatorul nostru Tama Yanc, despre care v-am mai vorbit. Concertul il pregatim pentru primavara anului viitor si va avea loc la Filarmonica de Stat Arad. Sunt motivat si entuziasmat de suflul lor artistic. Suntem o echipa autentica si fara dorinta de competitie, ci de unicitate, pentru ca e unic fiecare iar in lumea aceasta e loc pentru noi toti. Sunt privilegiat sa am o profesie ca o Menire, aceea de a crea, comunica, impartasi si darui. Cu Dumnezeu inainte in toate. In curand veti vedea rodul muncii noastre “ a declarant in incheiere managerul Stefan Banu.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII