vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăEntertainmentCătălin Botezatu a dat petrecerile faraonice organizate de ziua lui pe un...

Cătălin Botezatu a dat petrecerile faraonice organizate de ziua lui pe un chef de pomină în Maramureș!

Cătălin Botezatu a dat petrecerile de lux din cluburile de fițe din Capitală pe un chef autentic românesc. Celebrul designer și-a sărbătorit ziua de naștere anul acesta la Borșa, în Maramureș. 

Bote a împlinit pe 3 decembrie 57 de ani și a decis că e timpul să renunțe la chefurile faraonice pe care le dădea, în fiecare an, în cluburile din Capitală.

Cheful a durat 4 nopți

Designerul a închiriat un întreg hotel de lux din Maramureș, unde a petrecut patru zile și patru nopți, ca-n povești, potrivit Click.

Petrecerea aniversară a început pe 30 noiembrie seara și s-a încheiat abia pe 4 decembrie dimineața. În noaptea de 2 spre 3 decembrie, designerul a dat un chef monstru la restaurantul hotelului de lux, unde a dansat pe mese pe ritmurile lui Cocoș de la Călărași, care i-a dat dedicații toată noaptea.

Alături de Bote, au petrecut multe vedete precum Raluca Bădulescu, Larisa Udilă, Ștefan Farrell, Stelian Milu, mulți oameni din lumea modei, a fotbalului, dar și din politică. Au fost  prezenți peste 120 de invitați.

Ținută aniversară de 15.000 de euro

Cătălin Botezatu și-a făcut apariția la petrecerea organizată în cinstea lui într-o ținută despre care se spune că ar fi costat 15.000 de euro. De asemenea, designerul și-a făcut cadou de ziua sa un Ferrari.

Designerul a primit cadouri de mii de euro, dar cel mai mult l-a impresionat cadoul adus de prietena sa de suflet, Raluca Bădulescu, pe Dj Vielka, un DJ foarte cerut în România.

Botezatu va pleca din țară de Revelion! Designerul merge la New York, apoi la Las Vegas, urmând ca Revelionul să-l prindă la Miami și ulterior, își va continua vacanța în Tulum, Mexic.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII