luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăEntertainmentMihai Mărgineanu: „Se câștigă foarte mult din muzică. Am știut să mă...

Mihai Mărgineanu: „Se câștigă foarte mult din muzică. Am știut să mă vând foarte bine”

Mihai Mărgineanu a pășit în rândul artiștilor supuși în fața întrebărilor roșii în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D.

Întrebat cât de bine știe să se vândă Mihai Mărgineanu a răspuns: „Eu cred că am știut să mă vând foarte bine. În primul rând, ca să vrei să vinzi un produs, trebuie să îl cunoști foarte bine. Asta e condiția principală de a fi un vânzător bun”, a precizat cântărețul, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Artistul a recunoscut că a fost ajutat mult de cariera lui în vânzări în muzică și actorie. „De acolo m-am dezvoltat foarte mult în acest domeniu, mi se pare fascinant, un domeniu de cunoaștere și simpatizare cu alți oameni”, a mărturisit Mihai Mărgineanu.

Ce rol a avut Șerban Huidu în cariera lui Mihai Mărgineanu

Cât de mult bine v-a făcut Șerban Huidu?”, a fost una din întrebările adresate cântărețului de către Denise Rifai.

Foarte mult bine, vă dați seama. Pe vremea aia el avea o emisiune la radio dimineața, și era foarte ascultată în momentul ăla. Și noi când mergem spre serviciu ascultam Cronica cârcotașilor. Foarte mult bine, tocmai de asta eu am și acum o relație foarte bună și cu Răzvan Simion, și cu Șerban Huidu.

N-a fost nimic premeditat, nu a fost nimic gândit, e destinul de care vorbeam mai devreme. Șerban a fost cel care m-a adus pe sticlă, total întâmplător, total dintr-o dată, eu m-am și speriat. Iar la Cafe Deco, unde spuneam, chitara mi-au pus-o în mână Cătălin Neamțu și Mihai Bobonete care, pe vremea aia, făceau teatru improvizat la Cafe Deco și mi-au făcut o surpriză, aveam două chitări, i-au băgat cablul și am cântat cu un microfon pe care mi-l ținea chiar Bobonete. Am cântat două cântece, nimeni din sală nu știa că o să lansez ceva. A fost o reacție care, pe mine, m-a speriat fantastic! Dar mi-a dat și foarte mult curaj. Deci, Șerban și ceilalți prieteni ai mei au avut un aport maxim pentru faptul că eu sunt pe scenă acum. Nu știu dacă multora dintre ei le pare rău acum”, a răspuns Mihai Mărgineanu.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII