vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăArtăJuniorul nu se dezice de senior! Radu Ștefan Bănică, înconjurat numai de...

Juniorul nu se dezice de senior! Radu Ștefan Bănică, înconjurat numai de femei frumoase

Radu Ștefan Bănică, la fel de fermecător ca tatăl său! Juniorul nu se dezice de senior și își petrece tot timpul înconjurat numai de femei frumoase.

Femeile roiesc în jurul juniorului de când acesta a început să fie cunoscut în domeniul artistic. Radu Ștefan joacă în piese de teatru, cochetează cu muzica și deține la 21 de ani deja propria afacere! Citește mai mult aici despre afacerea tânărului care pune inimile fetelor pe jar: Ce afacere are Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. A deschis-o cu proprii săi bani!

Radu Ștefan a fost surprins de Piața de știri alături de Monica Munteanu, impresara vedetelor din România și o altă tânără misterioasă, bine camuflată, într-un restaurant de top din Capitală.

Radu Ștefan Bănică și Monica Munteanu într-un restaurant din Capitală

Pune țara la cale cu cel mai bun Manager de Talente din showbiz

Monica Munteanu este unul dintre cele mai sonore nume din industria showbizului autohton. Aceasta are în portofoliu nume celebre precum Delia, Mihai Bendeac, Vlad Drăgulin, Speak, Codin Maticiuc și mulți alții. Practic, Monica Munteanu este omul din spatele multor influenceri de succes și a scris povești uimitoare alături de aceștia care au redefinit PR-ul românesc.

Radu Ștefan Bănică este un tânăr cu o carieră în plină ascensiune și nu e de mirare că vrea să învețe meserie de la cei mai buni în domeniu. Ori poate acestea sunt și sfaturile seniorului care se bucură de o carieră fulminantă de atâția ani.

Tânărul a stat la taifas ore întregi alături de noul mentor, vrând să afle tainele succesului în industria artistică din România.

Radu Ștefan Bănică, un frate pe cinste

Băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr postează foarte des fotografii pe rețelele de socializare alături de sora lui mai mică, Ana Violeta Bănică (15 ani), fata Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr.

Cei doi sunt de nedespărțit și se înțeleg de minune. Ana Violeta își susține fratele mai mare cu orice ocazie, este prezentă la evenimente alături de Radu Ștefan și îl sprijină la piesele de teatru în care joacă. În online, cei doi au atras un val de reacții pozitiv, fiind lăudați pentru relația pe care au construit-o de-a lungul anilor.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII