marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăBusinessCe afacere are Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. A deschis-o cu...

Ce afacere are Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. A deschis-o cu proprii săi bani!

Fiul lui Ștefan Bănică Jr. îi calcă pe urme tatălui său. Este chipeș, talentat și foarte ambițios. Cântărețul are toate motivele să fie mândru de fiul lui, Radu, care are doar 19 ani, dar deja și-a deschis propria afacere. Mai mult, Radu Ștefan Bănică și-a inaugurat în acest weekend afacerea, iar sora lui vitregă i-a fost aproape în acest moment important din viața lui. Violeta și Radu se înțeleg extrem de bine și sunt alături unul de altul, fiind și destul de apropiați ca vârstă.

Radu Ștefan Bănică și-a deschis afacere

Radu Ștefan Bănică are, la aproape 20 de ani, propria afacere. Locația este chiar în centrul Bucureștiului. Cafeneaua a fost inaugurată în weekend, iar la eveniment a fost prezentă și sora lui vitregă, Violeta.

 „Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele sau împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco”, a scris Radu Ștefan Bănica pe pagina lui de Instagram.

Tânărăul a pus câteva fotografii cu locația și cafeneaua cochetă, dar și cu produsele cu care e gata să își întâmpine clienții.

Cu o pereche de adidași scumpi și un trening la modă băiatul lui Ștefan Bănică Jr. a venit la cafenea pentru a își întâmpina clienții din postura de patron.

La nici 20 de ani, fiul cântărețului se întreține singur

Radu Ștefan Bănică împlinește 20 de ani luna viitoare și se mândrește cu faptul că este pe picioarele lui. De altfel, el a și început să muncească de la o vârstă fragedă.

A jucat ca actor în mai multe piese de teatru, apoi a început să apară la diverse emisiuni, concerte cu tatăl său și din contractele pe care le are cu branduri de haine și nu numai. În tot acest timp, el este student la U.N.A.T.C.

„Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, așa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize.

Cine vrea să mă urmărească, poate să-mi dea follow pe Instagram sau subscribe pe YouTube”, spunea Radu.

 

Cafeneaua pe care și-a deschis-o este vizavi de Sala Palatului și este deschisă de luni până vineri de la 8:00 la 19:00, iar în weekend de la 9:00 la 19:00.

Sursă: Playtech.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII