luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăCulturăINEDIT Jurnalistul Charlie Ottley propune un nou brand de țară pentru România

INEDIT Jurnalistul Charlie Ottley propune un nou brand de țară pentru România

Jurnalistul britanic Charlie Ottley vrea să dăm uitării frunza și a creat un nou brand de țară pentru România!

El cere ajutorul românilor pentru a îndupleca autoritățile române pentru a schimba logoul folosit pentru promovarea turistică a meleagurilor noastre în lume, informează HotNews.

Lupul dacic, brand de țară

Charlie Ottley a făcut un nou logo pentru țara noastră în care a înglobat ce consideră el că este reprezentativ pentru România, împletit cu frumusețile din grădina Carpaților.

Lupul dacic încolăcit în forma literei R este tatuajul pe care Charlie îl propune pentru noul brand de țară și pe care îl poartă cu mândrie  pe braț. Jurnalistul a explicat că România are nevoie de acest demers pentru că țara în care a decis să locuiască are o istorie bogată, iar lumea trebuie să o cunoscă.

România are nevoie de un nou logo turistic. Nu este suficient să spunem că avem copaci (și, întâmplător, cel mai mare număr de defrișări ilegale din Europa). Iar Carpații reprezintă o grădină, cu garduri vii ordonate, peluze bine tunse și straturi de flori bine îngrijite. Este ultima zonă cu adevărat sălbatică din Europa, cu cea mai mare pădure mixtă și cu două treimi din prădătorii de vârf ai Europei. România este, de asemenea, o țară cu o istorie complexă de mii de ani și o moștenire culturală diversă care datează dinainte de daci. Este, de asemenea, un tărâm al abundenței. Din acest motiv, am creat un nou logo pentru a încerca să reflectăm aceste aspecte importante”, și-a explicat Ottley pledoaria pentru un nou brand de țară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlie Ottley (@charlieottley)

Cine este Charlie Ottley

Charlie Ottley este realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia si Flavors of Romania. Jurnalistul s-a născut într-un mic sat din Hampshire, Marea Britanie și locuiește de trei ani în Șirnea, județul Brașov, unde și-a cumpărat o casă tradițională.

Jurnalistul britanic a fost distins cu Crucea Casei Regale din România pentru Wild Carpathia, a fost premiat pentru cea mai bună campanie de promovare a României derulată peste hotare la România Insider Awards, dar şi pentru Cea mai Importantă Iniţiativă în Domeniul Media şi Jurnalism, la Premiile România TopHotel, potrivit Agerpres.

Jurnalistul britanic este cel mai mare promotor al ţării noastre peste hotare. El a realizat mai multe materiale de promovare a Transilvaniei şi Braşovului, care au fost difuzate de televiziunile naţionale şi pe postul BBC World.

Producătorul britanic de televiziune Charlie Ottley a lansat, în 2021, la Tulcea, documentarul Wild Danube, realizat în Delta Dunării.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII