vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăMondenExtindere importantă a brandului românesc Conacul Baciului, la ceas de sărbătoare

Extindere importantă a brandului românesc Conacul Baciului, la ceas de sărbătoare

Brandul românesc Conacul Baciului, își continuă consolidarea prezenței, la nivel național, cu inaugurarea, la ceas de sărbătoare, a unei noi băcănii, de această dată, în Bârlad. În ziua în care creștinii îl prăznuiesc pe Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul românilor și în ajunul Zilei Naționale a României, Conacul Baciului vine mai aproape de oameni cu băcănia care își deschide porțile o dată cu inaugurarea noului centru comercial din Bârlad Value Centre, cel mai mare retail park din orașul Bârlad. Printre valorile pe care este fundamentat brandul Conacul Baciului se numără respectul pentru tradiție și cultura gustului autentic, promovarea valorilor pe care ni le-au lăsat strămoșii noștri și încrederea în oamenii care construiesc cu sufletul înrădăcinat în istorie, dar cu privirea spre viitor.

Bucuria acestui pas important, în procesul nostru de extindere, este cu atât mai mare cu cât îl facem în perioada în care fiecare dintre noi zăbovește cu gândul mai mult la ce ne unește și mai puțin la ce ne dezbină. Este un moment în care avem nevoie de solidaritate, de un efort comun pentru binele tuturor.

Ca tineri antreprenori, fondatorii Conacului Baciului, Ioan și Vasile Stroie, își clădesc afacerea pe încrederea în oamenii cu aceleași valori, furnizori de produse tradiționale, care pun preț pe hrana curată, alcătuită din ingrediente naturale. Susținerea acestor mici producători este respectul pe care frații Stroie îl arată culturii tradiționale românești. Inaugurarea magazinului, localizat în incita centrului comercial Bârlad Value Centre, a avut loc, marți, 30 noiembrie 2021. Conacul Baciului comercializează peste 200 de preparate tradiționale, realizate după rețete vechi, bazate pe ingrediente curate, fără adaosuri, în condiții de strictă igienă, în spații amenajate cu materiale de înaltă calitate. Produsele noastre sunt furnizate de mici producători din Mărginimea Sibiului, o regiune etnografică cu un caracter unic în România, bogată în tradiția creșterii ovinelor și vitelor, în aerul montan curat de la poalele Munților Sibiului.

conacul baciului nou magazin
conacul baciului nou magazin

Conacul Baciului este fondat de Ioan și Vasile Stroie, doi antreprenori care s-au născut în Carei, județul Satu Mare. Ioan și Vasile ajung să pună bazele primelor magazine cu produse tradiționale românești, în Craiova, la doar 20 de ani

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII