marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăArtăAurelian Temișan despre săruturile cu Loredana Groza: „Ea mai mult se gâdila...

Aurelian Temișan despre săruturile cu Loredana Groza: „Ea mai mult se gâdila decât se săruta”

Aurelian Temișan a fost luat la întrebări de Denise Rifai în cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

În 1989, la vârsta de 17 ani, Aurelian Temișan a debutat pe scena Festivalului Național de Muzică Ușoară de la Mamaia și a ajuns unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți ai anilor 90. Cu o voce greu de confundat și cu o prezență scenică de invidiat, Aurelian Temișan a devenit un artist care îmbină cu ușurință muzica, teatrul și televiziunea, conform Libertatea.

Artistul a făcut dezvăluiri despre viața lui personală, dar și despre carieră. Aurelian Temișan a vorbit și despre scenele intime alături de Loredana Groza, în diferite producții.

Secvențe fierbinți în A doua cădere a Constantinopolului

În anul 1994, Aurelian Temișan a jucat împreună cu Lori în pelicula „A doua cădere a Constantinopolului”, unde au filmat secvențe fierbinți rămase în memoria publicului.

Cei doi s-au regăsit pe scenă, la distanță de câțiva ani, în musicalul „Mamma Mia”. La întrebarea „Ce sărut a fost mai reușit, primul sau al doilea sărut cu Loredana Groza?”, Aurelian Temișan a răspuns: „Atunci când pe scenă execut un sărut profesional, nu mă gândesc niciodată la persoana din spatele rolului care este în fața mea”.

Eu sărut personajul, așa înseamnă să te interpui cu rolul și să ai în fața ta personajul respectiv, nu pe soția ta sau vreo colegă cu care ai putea avea în afara scenei o altă relație. Dintre cele două săruturi, mai profund a fost cel din Mamma Mia pentru că la începuturi, eram tineri amândoi.

Eram timizi, Loredana mai mult se gâdila decât se săruta. A fost mai fierbinte primul pentru că era foarte cald afară, dar cel din Mama Mia a fost așezat, dar eu nu am sărutat-o pe Loredana pe scenă, îmi pare rău, eu am sărutat personajul și cred eu că a fost credibil. Acum, că în mintea omului din sală s-a produs și legătura cu cei 24 de ani înainte, e minunat. A fost frumos, mă întreb oare când va fi al treilea”, a dezvăluit Aurelian Temișan la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII