luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăArtăAnna Lesko ia lecții de parenting de la Mirela Retegan, creatoarea fenomenului...

Anna Lesko ia lecții de parenting de la Mirela Retegan, creatoarea fenomenului „Gașca Zurli”

Eveniment plin de vedete și personalități marcante

Anna Lesko a fost prezentă aseară la noua lansare de carte a Mirelei Retegan – „Dincolo de parenting și teorii. Provocările părintelui de azi”.

Evenimentul a avut loc la Palatul Noblesse din București și a întrunit atât vedete din showbiz-ul autohton, cât și personalități importante din diferite domenii de activitate. Citește aici mai multe detalii despre eveniment: EXCLUSIV Vedete și personalități din mass-media la noua lansare de carte a Mirelei Retegan

În imaginile realizate, în exclusivitate de Piața de știri, artista a pozat alături de Mirela și noua carte în care autoarea răspunde la multe provocări ce intervin în relația părinte – copil.

Anna Lesko ia lecții de parenting de la creatoarea fenomenului „Gașca Zurli”

Pe lângă concerte, apariții media și activitatea din social media, Anna Lesko este o mamă dedicată copilului ei, Adam, în vârstă de 8 ani.

De la cine să învețe Anna noi tehnici de parenting dacă nu de la creatoarea fenomenului Gașca Zurli! Gașca Zurli este cel mai original și versatil show muzical pentru copii din România.

În ceea ce privește noua carte, autoarea a declarat „sper că această carte vă va răspunde la o parte din întrebări și vă va oferi curajul să deveniți părinți-soare care cresc copii-lumină”, explică Mirela Retegan.

Cum își crește Anna Lesko băiețelul, ca mamă singură

Anna Lesko a povestit cu ceva timp în urmă, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, cum și-a anunțat fiul că se desparte de tatăl lui.

Vedeta a mărturisit că s-a despărțit de Adrian în momentul în care au început să apară neînțelegerile. Anna Lesko nu și-a dorit ca fiul ei să audă certurile părinților: „Când am avut discuții ceva mai aprinse cu Adrian, am spus stop, copilul nu trebuie să audă. E foarte important să nu implicați copiii, sunt coală albă. Nu au voie să știe de problemele noastre. Nu e bine să afle chestiile astea acum. Lasă-l pe el să știe ce înseamnă dragoste, ce înseamnă trădare. Ține-l departe de conflict”, a adăugat Anna Lesko.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII