marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăCulturăEXCLUSIV Vedete și personalități din mass-media la noua lansare de carte a...

EXCLUSIV Vedete și personalități din mass-media la noua lansare de carte a Mirelei Retegan

Miercuri, 28 septembrie, creatoarea fenomenului „Gașca Zurli”, Mirela Retegan, a lansat o nouă carte – „Dincolo de parenting și teorii. Provocările părintelui de azi”. Evenimentul a avut loc la Palatul Noblesse din București și a întrunit atât vedete din showbiz-ul autohton, cât și personalități marcante din diferite domenii de activitate.

Noua carte a Mirelei Retegan abordează provocările cu care se confruntă părinții în creșterea copiilor și are la bază subiectele dezbătute în cadrul emisiunii de la radio pe care Mirela o realizează săptămânal alături de psihologul Gáspár György.

Despre „Dincolo de parenting și teorii. Provocările părintelui de azi”, autoarea precizează că „această carte este despre o mamă ca toate mamele din România. Care a făcut aproximativ aceleași greșeli pe care le facem toți și faţă de părinții noştri, și faţă de copiii noştri. Care a lăsat deoparte orice urmă de ridicol, orice frică de judecata lumii și și-a pus pe masa discuțiilor fragmente din viaţă.”

În carte, Mirela răspunde la întrebări primite de la părinți și oferă soluții pentru probleme practice cum ar fi relația cu profesorii și învățătorii.

Am inițiat acest proiect pentru că nu cred în părinți perfecți, dar cred în părinți care încearcă să fie cât mai buni pentru copiii lor, care luptă în fiecare zi pentru a nu repeta greșelile părinților lor. Pentru că nu doar copiii cresc de la o zi la alta, ci și noi, adulții, creștem odată cu ei. Și, uneori, procesul nostru de creștere e dificil, presărat cu întrebări pentru care nu avem răspuns.

Sper că această carte vă va răspunde la o parte din întrebări și vă va oferi curajul să deveniți părinți-soare care cresc copii-lumină”, explică Mirela Retegan.

Printre invitații care au participat la lansare se numără: Amalia Enache, Paula Herlo, Florentina Gherghiceanu, Anna Lesko, Florentina Opriș, Magicianul Robert Tudor și multe personalități care activează în domenii precum psihologie, psihoterapie, parenting și lifestyle.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII