vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăMondenAndrei, fiul impresarei Mihaela Seiler, student de marca la o facultate de...

Andrei, fiul impresarei Mihaela Seiler, student de marca la o facultate de prestigiu din Germania!

În an de pandemie cu o mulțime de probleme pe cap, impresara Mihaela Seiler este fericită că fiul ei cel mare, Andrei, sportiv de performanță, a intrat la facultate și nu la orice instituție, ci la una de prestigiu.
„Anul I de studiu… Felicitări pentru reușită, una cu adevărat însemnată, de care sper să te bucuri pe deplin în următorii ani! Te felicităm pentru că ai trecut de primul examen dificil din multele care vor urmași pentru că ai devenit student celei mai prestigioase instituții de învățământ superior juridic din Germania!”, ne-a spus impresara vedetelor din Germania, Mihaela Seiler.

andrei a intrat la drept
andrei a intrat la drept

Universitatea la care este fiul ei își are sediul în Freiburg, oraș din land-ul Baden-Wurtemberg, amplasat între valea Rin-ului și Pădurea Neagră, deseori asociat cu faimoasa dinastie a Habsburgilor – una dintre cele mai puternice și cunoscute în istorie – și, mai nou, cu renumitul actor și regizor german Tîl Schweiger – mult-apreciat de tânăra generație.

andrei cu mama sa mihaela seiler
andrei cu mama sa mihaela seiler

Astăzi, Freiburg este a cincea cea mai veche universitate din Germania, cu o lungă tradiție de predare a științelor umaniste, științelor sociale și științelor naturale. Universitatea este alcătuită din 11 facultăți și atrage studenți din întreaga Germania, precum și din peste 120 de alte țări. Studenții străini constituie aproximativ 16% din numărul total de studenți.

mihaela seiler
mihaela seiler

Considerată că fiind una dintre universitățile de elită din Germania de oamenii de știință, oamenii politici și jurnaliști, Universitatea din Freiburg se află printre instituțiile de învățământ și de cercetare de top ale Europei. Universitatea din Freiburg a fost asociată cu personalități precum Martin Heidegger, Hannah Arendt, Rudolf Carnap, David Daube, Johann Eck, Hans-Georg Gadamer, Friedrich Hayek, Edmund Husserl, Friedrich Meinecke, Max Weber, Paul Uhlenhuth și Ernst Zermelo.

Universitatea din Freiburg
Universitatea din Freiburg

În plus, 19 laureați ai premiului Nobel au avut legături cu Universitatea din Freiburg și 15 profesori au fost onorați cu cel mai înalt premiu pentru cercetare din Germania, premiul Gottfried Wilhelm Leibniz, în timp ce lucrau la universitate. Fiul impresarei Mihaela Seiler studiază la această Universitate.

andrei cu profesorul sau domnul Manfred
andrei cu profesorul sau domnul Manfred

„Am știut când am ales să dau admiterea la Facultatea de Drept că, dacă voi intră, voi avea sute de pagini de învățat. Pentru mine a fost o decizie atent cântărită. Clar, în sesiune ai nevoie de multă energie și un bun time-management ca să poți să faci față”, spune Andrei Alexandru Bordea, fiul Mihaelei Seiler.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII