luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsZayn Malik și Gigi Hadid s-au despărțit. Mama modelului îl acuză pe...

Zayn Malik și Gigi Hadid s-au despărțit. Mama modelului îl acuză pe artist că ar fi lovit-o!

Gigi Hadid și Zayn Malik și-au spus adio! Modelul în vârstă de 26 de ani și cântărețul de 28 de ani s-ar fi despărțit din cauza unei dispute cu mama ei, Yolanda.

Vestea vine pe fondul unei acuzații aduse de Yolanda Hadid, potrivit căreia Zayn a lovit-o în timpul unei altercații. „Neg categoric că am lovit-o pe Yolanda Hadid și, de dragul fiicei mele, refuz să dau alte detalii și sper că Yolanda își va reconsidera acuzațiile false și se va focusa pe rezolvarea acestor probleme de familie în privat”, a declarat fostul membru One Direction.

Artistul a reacționat și pe Twitter, după ce a aflat că Yolanda ar avea în vedere să depună o reclamație la poliție împotriva lui.

Un reprezentant al lui Gigi a declarat: „Gigi se concentrează numai pe ce este mai bun pentru Khai. Ea cere intimitate în aceste momente. Nu sunt împreună acum. Dar amândoi sunt părinți buni se focusează pe copil”, a declarat un prieten de familie pentru presă. „Desigur, Yolanda este foarte protectoare cu Gigi. Își dorește tot ce este mai bun pentru fiica și nepoata ei.”

Zayn și Gigi au o fetiță de 1 an, Khai. Cei doi au început să iasă împreună în 2015. S-au despărțit apoi pentru scurt timp în martie 2018. Și-au reluat oficial relația în ianuarie 2020, după care în aprilie au confirmat că așteaptă primul lor copil împreună.

Sursă: Profm.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII