marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsVitali Klitschko își apără țara cu arma în mână, în fața invaziei...

Vitali Klitschko își apără țara cu arma în mână, în fața invaziei Rusiei. Fostul campion mondial, în teatrul de război

Vitali Klitschko s-a ținut de cuvânt. Primarul Kievului chiar a pus mâna pe armă, așa cum a promis și e gata să-și apere țara în fața invaziei Rusiei.

Fostul campion mondial al greilor a fost fotografiat în Kiev, oraș care s-a transformat într-un teatru de război începând cu 24 ianuarie, când Vladimir Putin a ordonat soldaților ruși să invadeze Ucraina.

Fotografiile cu Vitali Klitschko au devenit virale pe rețelele de socializare. Fostul campion mondial este cu adevărat impunător cu statura sa de 2 metri.

Vitali Klitschko: „Nu am altă variantă. Voi lupta!”

Alături de Vitali Klitschko va lupta și fratele său, Wladimir, care a fost și el multiplu campion mondial al greilor.

Nu am altă variantă, trebuie să fac asta. Voi lupta! Cred în Ucraina, cred în țara și oamenii mei”, a spus Vitali Klitschko, potrivit The Guardian.

Fostul campion mondial al „greilor” Vladimir Kliciko s-a înrolat în Armata de rezervişti a Ucrainei la începutul acestei luni, spunând că dragostea faţă de ţara sa îl obligă să o apere.

Poporul ucrainean este puternic şi va rămâne fidel idealurilor sale în această încercare cumplită. Un popor care tânjeşte după suveranitate şi pace. Un popor care consideră poporul rus drept frate al său„, a scris el într-o postare pe reţelele de socializare.

Din 2014, Vitali Klitschko este primarul Kievului, capitala Ucrainei.

Sursă: Digisport.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII