vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsVIDEO Președintele Franței, Emmanuel Macron, atacat cu ouă la un eveniment!

VIDEO Președintele Franței, Emmanuel Macron, atacat cu ouă la un eveniment!

Un bărbat a aruncat luni cu un ou asupra preşedintelui francez Emmanuel Macron la Salonul Internaţional al alimentaţiei publice şi domeniului hotelier (SIRHA) de la Lyon, informează AFP.

Oul a ricoşat din umărul președintelui Franței fără să se spargă. Iar bărbatul care a aruncat „proiectilul” a fost imediat arestat.

„Dacă are ceva să îmi spună, să vină. Îl voi vedea la final”, a reacţionat Macron.

Cota de popularitatea a lui Emmanuel Macron este în scădere – 38% dintre francezi se declară satisfăcuţi de acţiunea şefului statului, în timp ce 59% dintre persoanele intervievate au spus că sunt nemulţumite.

Această cotă este totuşi mai mare decât a ultimilor doi predecesori ai săi, François Hollande (22%) şi Nicolas Sarkozy (36%), la acelaşi moment al mandatului fiecăruia.

La 8 iunie, Macron a fost lovit în faţă de un bărbat, în timpul unei deplasări în sudul Franţei, ceea ce a provocat un val de proteste în rândul clasei politice. Agresorul său, condamnat la patru ani de închisoare cu executare, a ieşit din detenţie la 21 septembrie.

În martie 2017, pe atunci candidat la prezidenţiale, Macron a fost de asemenea vizat de un ou aruncat din mulţime la Salonul de Agricultură de la Paris.

Sursă: NewsWeek.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII