luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăCinemaVIDEO La 91 de ani, Clint Eastwood revine pe marile ecrane cu...

VIDEO La 91 de ani, Clint Eastwood revine pe marile ecrane cu filmul „Cry Macho”

Clint Eastwood este de neoprit!

La 91 de ani, Clint Eastwood revine pe marile ecrane. El joacă, produce și regizează filmul „Cry Macho”, care va fi lansat luna viitoare.

Noua peliculă a lui Clint Eastwood spune povestea unui star de rodeo decăzut, care trăiește o dramă, dar reușește, după multă durere, să-și regăsească sensul în viață. El este angajat să-l scape pe fiul adolescent al șefului lui de problemele în care intrase din cauza anturajului și să-l aducă din Mexic în Texas.

Clint Eastwood a câștigat Oscarul de patru ori – de două ori pentru cel mai bun regizor și de două ori pentru cel mai bun film. A fost recompensat, de asemenea, la Cannes, cu un Palme D’or pentru întreaga carieră.

O viață întreagă dedicată artei cinematografice

Născut la 30 mai 1930, Clint Eastwood are la activ peste 50 de filme. Până să se dedice carierei de actor a avut diverse ocupaţii: tăietor de lemne, metalurgist, grădinar, ajutor la o benzinărie şi pianist. Și-a început cariera de actor cu mici roluri, în anii 1950, înainte de a ajunge celebru, rolurile de justițiar fiind cele care l-au consacrat. Primul rol important a fost cel din trilogia western „A Fistful of Dollars” (1964), după care au urmat seriile de filme western „For a Few Dollars More” (1965), „The Good, The Bad and The Ugly” (1967), ambele regizate de Sergio Leone.

Faimosul cineast nu numai că încă lucrează într-un ritm impresionant, dar este încă o forță puternică la box-office. „Sully” a încasat peste 150 de milioane de dolari (față de un buget slab de producție de 60 de milioane de dolari), iar „American Sniper” a încasat peste 350 de milioane de dolari pe plan intern și peste 547 de milioane de dolari la nivel global. În timp ce colegii lui de breaslă s-au retras de mult din activitate, Eastwood își dedică întreaga viață artei care l-a consacrat de-a lungul multor decenii.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII