marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsVIDEO Incendiu violent la centrul comercial Prosper din sectorul 5! Acoperișul și...

VIDEO Incendiu violent la centrul comercial Prosper din sectorul 5! Acoperișul și pereții din sticlă s-au prăbușit

Un incendiu puternic a avut loc marți, 22 martie, în București. Magazinul Prosper, din sectorul 5, a ars complet. Marți după-amiaza o bubuitură puternică s-a auzit în zona 13 septembrie din București, iar imediat flăcările au cuprins magazinul Prosper, în care se aflau zeci de angajați și clienți.

Oamenii extrem de speriați se gândesc cu groază că vor rămâne fără un loc muncă, din cauza incediului ce a afectat tot magazinul.

La fața locului s-au prezentat mai multe autospeciale, însă, conform martorilor, doar două dintre acestea aveau apă, pentru a stinge incendiul. Pompierii au anunțat că centrul a fost evacuat și că nu sunt raportate victime.

„Incendiul se manifestă pe aproximativ 800 mp, la faţadă. Nu sunt raportate victime”, a mai transmis ISU Bucurşti-Ilfov.

Potrivit Inspectorului-şef al IGSU Orlando Şchiopu, peste 200 de persoane s-au autoevacuat din mall şi alte 50 dintr-un bloc aflat în apropiere, unde incendiul s-a extins. Acesta a anunţat că nu au fost înregistrate victime sau probleme deosebite.

„Incendiul a fost localizat. Mai sunt doar mici focare la care trebuie să ajungem şi să îl lichidăm în final. Nu sunt victime până în momentul de faţă”, a declarat Orlando Şchiopu

De asemenea, și echipajele de poliție și-au făcut apariția la locul incidentului pentru cercetări și eliberarea traficului. Aceștia au îndrumat oamenii spre rute ocolitoare, din cauza traficului paralizat.

Cei prezenți au stat cu mari emoții, dat fiind faptul că în zonă se află și o benzinărie, iar din cauza extinderii flăcărilor și a vântului puternic se putea întâmpla o tragedie, însă Orlando Șchiopu a liniștit pe cei aflați la fața locului.

Am reușit să limităm propagarea la vecinătăți”, a spus inspectorul.

Sursă: Click.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII