vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsVIDEO Angelina Jolie în vizită umanitară în Ucraina

VIDEO Angelina Jolie în vizită umanitară în Ucraina

Într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare, actrița Angelina Jolie poate fi văzută zâmbind și făcând cu mâna fanilor în timp ce se afla într-o cafenea în Liov, scrie The Guardian.

Actrița s-ar afla în Ucraina pentru a vizita copiii afectați de război și pentru a cunoaște organizațiile locale care lucrează pentru a-i proteja, scrie BBC.

Videoclipul, care o înfățișează pe Jolie dând un autograf pe o bucată de hârtie și făcând semn către cameră, a fost postat pe Facebook de ucraineana Maya Pidhorodetska și de atunci a avut peste 19.000 de distribuiri.

Deputata ucraineană Inna Sovsun a scris pe Twitter, distribuind imaginile, că Angelina Jolie a venit în Ucraina ca ambasador UNICEF pentru a ajuta ucrainenii afectați de războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

Mulțumesc. Ucrainenii o apreciază foarte mult”, a scris ea.

BBC a scris la rândul său că Jolie, care este trimis special al Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, s-a întâlnit cu copiii orfani și strămutați – inclusiv cu tineri evacuați din Mariupol – precum și cu voluntarii ucraineni și cu medicii care îi îngrijesc.

Sursă: Hotnews.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII