vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateVeste tristă pentru telespectatori! După plecarea lui Cove, nici Adela Popescu nu...

Veste tristă pentru telespectatori! După plecarea lui Cove, nici Adela Popescu nu va mai apărea la Vorbește lumea

Adela Popescu nu a apărut în platoul de televiziune de la Vorbește lumea, confirmând, ulterior, că s-a infectat cu virusul covid-19. În momentul în care s-a aflat ce s-a întâmplat, de fapt, șefii de la PRO TV au luat o decizie ce a vizat toată echipa.

Bogdan și Șurubel le-au povestit telespectatorilor de la Vorbește lumea că Adela Popescu o să întârzie, însă nu mică le-a fost mirarea tuturor în momentul în care vedeta a intrat în direct prin telefon și a mărturisit că testul pentru covid-19 a ieșit pozitiv.

Șefii de la PRO TV au luat imediat măsuri în momentul în care au aflat că soția lui Radu Vâlcan trece prin clipe de cumpănă, așa că toată echipa din cadrul show-ului Vorbește lumea a fost testată, rezultatele fiind negative. Mai mult, măsurile de siguranță o să fie, în continuare, respectate.

Adela Popescu a recunoscut că a făcut un test după ce s-a simțit rău, iar rezultatul a fost unul pozitiv, spre tristețea fanilor ce o urmăresc în fiecare zi la PRO TV. Vedeta a devenit de curând mămică pentru a treia oară, așa că este nevoită să poarte mască prin casă pentru a proteja bebelușul.

De asemenea, soția lui Radu Vâlcan a menționat că își dorea să facă vaccinul pentru a se imuniza. Aceasta le-a povestit admiratorilor săi că se confruntă cu anumite simptome și este nevoită să se gândească la numeroase variante pentru a se descurca cu boala.

Vestea vine la scurt timp după ce fostul coleg de platou al Adelei, carismaticul Cove, a anunțat că părăsește echipa Vorbește lumea și trustul PRO, acesta urmând să își continue activitatea în televiziune la Prima TV.

 

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII