vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăActualitateVal de critici în Austria după ce s-a aflat că noii bocanci...

Val de critici în Austria după ce s-a aflat că noii bocanci ai Armatei sunt produși în România

Scandal în Austria

Soldații austrieci au primit un model noi de bocanci, produs în România, stârnind un val de critici pe rețelele de socializare.

Ministerul Apărării de la Viena nu a spus că bocancii sunt produși în țara noastră până când nu i-a dat de gol o televiziune locală.

Armata Austriei s-a lăudat că soldații vor avea bocanci noi, mai buni ca niciodată și pregătiți pentru câmpul de luptă modern. Autoritățile au spus că încălțămintea este cumpărată de la o firmă din Austria, care s-a ocupat de proiectare, citează Adevărul.

Primele perechi au ajuns la soldați chiar de Ziua Națională a Austriei

Adevărul s-a aflat atunci când o televiziune locală, deținută de un un mare și cunoscut producător austriac de băuturi energizante, a dezvăluit că bocancii sunt produși în România. Această informație a stârnit diferite reacții, mulți austrieci revoltându-se că soldații țării vor fi încălțați cu bocanci produși în România, mai exact, în Oradea.

O pereche costă 140 de euro și vor fi produse 35.000 de perechi. Contractul durează până în 2025 și are o valoare totală de aproape 5 milioane de euro.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII