luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateUrs ucis de localnici cu furci și topoare, după ce a rănit...

Urs ucis de localnici cu furci și topoare, după ce a rănit trei bărbați într-un sat din Vrancea. Ce se întâmplase cu animalul, înainte de atac?

Un urs a fost ucis cu furci și topoare de localnicii unui sat din județul Vrancea, după ce a atacat trei bărbați. Inițial, animalul se prinsese într-un gard din zonă, iar proprietarii au anunțat autoritățile.

La fața locului a sosit medicul veterinar, însoțit de jandarmi, ursul a fost tranchilizat și apoi dus înapoi în pădure. Doar că, doar câteva ore, animalul s-a întors și i-a atacat pe bărbații care își reparau gardul. Strigătele de disperare i-au alertat pe vecinii care au sărit imediat în ajutorul lor.

Din primele verificări, a rezultat faptul că, un bărbat de 31 de ani ar fi fost atacat de urs, iar ceilalți doi (de 36 și 69 de ani) i-au sărit în ajutor, fiind, de asemenea, răniți. Toți trei au fost transportați cu ambulanțele la spitale, pentru îngrijiri medicale, dar rănile nu le pun viața în pericol.

Ulterior, sătenii au ucis ursul cu furci și topoare, iar acum polițiștii anchetează cazul.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat din comuna Câmpuri, sat Rotileşti prezintă pe corp urme ale unui posibil atac de animal sălbatic. Din primele cercetări, există indicii conform cărora bărbatul de 31 de ani ar fi fost atacat de un animal sălbatic, cel mai probabil un urs (…). Totodată, un urs a fost găsit decedat în apropierea unei gospodării. În momentul de faţă, poliţiştii efectuează cercetarea locului faptei, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, a precizat IPJ Vrancea.

Sursă: Gandul.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII