vineri, decembrie 8, 2023
spot_img
AcasăActualitateULTIMA ORĂ! Stephan Pelger a murit! Designerul român a fost găsit mort...

ULTIMA ORĂ! Stephan Pelger a murit! Designerul român a fost găsit mort în Bucureşti

BREAKING NEWS! Stephan Pelger a murit. Designerul român în vârstă de 43 de ani a fost găsit mort în atelierul său din Sectorul 2 din Bucureşti.

Stephan Pelger a fost găsit fără viaţă, astăzi, în atelierul său din Bucureşti, informează Antena3 CNN.

Poliţiştii şi medicii au fost chemaţi la faţa locului. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate împrejurările în care designerul şi-a pierdut viaţa.

Stephan Pelger, găsit fără suflare

La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Suferea de depresie

Recent, Stephan Pelger a povestit că de aproape cinci ani nu mai putea dormi nopțile și avea adesea și stări de depresie. Problemele ar fi început după ce Stephan Pelger a fost jefuit la Cannes. Totul s-a petrecut în 2018, iar la momentul respectiv creatorul vestimentar a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat.

Înfiat de a vârsta de un an, Stephan Pelger a fost internat la psihiatrie pe când avea 10 ani, iar de-a lungul anilor a trecut prin mai multe centre de tratament.

Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul, povestea Stephan Pelger într-un alt interviu.

Designerul preferat al vedetelor

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România. A îmbrăcat cele mai cunoscute vedete, actrițe și prezentatoare de televiziune din România.

Pasiunea pentru modă o are încă din copilărie, el a urmat Școala Populară de Artă, iar apoi a mers Institutul de Modă de la Viena.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII