luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateULTIMĂ ORĂ! Ce s-a găsit în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care...

ULTIMĂ ORĂ! Ce s-a găsit în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a atacat în această dimineață Ambasada Rusiei din București!

Un incendiu s-a produs miercuri dimineaţă în Capitală, după ce o maşină a intrat în gardul care înconjoară clădirea Ambasadei Rusiei. Şoferul a murit pe loc.

Misterul sinuciderii, de la Ambasada Rusiei, începe să fie elucidat ușor, ușor de polițiști. Bogdan Drăghici este bărbatul care a intrat cu autoturismul în gardul Ambasadei Rusiei la București, cel mai probabil în semn de protest în contextul atrocităților comise în Ucraina. În urmă cu puțin timp, oamenii legii au dezvăluit ce lucruri au fost găsite în mașina carbonizată a bărbatului.

Ce se întâmplase cu o zi înainte de atacul Ambasadei Rusiei

Ieri dimineață a fost dată alerta la 112, după ce un bărbat venit cu o mașină la Ambasada Rusiei din Capitală a lovit gardul instituției, iar ulterior, s-a autoincendiat. Inițial, bărbatul a fost somat să părăsească zona de trei jandarmi, moment în care aceștia au fost rugați să nu se apropie. Pentru că nu au ascultat rugămintea atacatorului, bărbatul s-a stropit cu benzină și și-a dat foc, în câteva secunde mașina arzând ca o torță. Până să fie cuprins în întregime de flăcări, Bogdan Drăghici a intrat din nou în gardul Ambasadei.

Pentru stingerea focului a fost nevoie de intervenția echipajelor de pompieri. Din păcate, atât trupul bărbatului, cât și mașina au fost carbonizate. Potrivit informațiilor transmise de Poliție, trecutul bărbatului este unul extrem de tumultos, fiind cercetat, inclusiv, pentru agresiuni sexuale și corupere de minori.

Marți, bărbatul a fost condamnat la 15 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, într-un dosar în care era acuzat că şi-a agresat sexual fiica. Acesta avea restricție de a părăsi țara până pe 26 mai 2022, aflându-se sub control judiciar.

Ce transporta Bogdan Drăghici în mașina în care s-a autoincendiat

La fața locului au sosit mai mulți polițiști, criminaliști și reprezentanți ai Serviciului Omoruri, care au demarat o anchetă pentru a afla cauzele exacte ale atacului.

De asemenea, prim procuror la Parchetul de la Tribunalul București a dezvăluit ce s-a găsit în mașina bărbatului implicat în atacul de la Ambasada Rusiei. Potrivit acestuia, mașina condusă de bărbat era înmatriculată pe numele tatălui său, iar în interior existau mai multe substanțe inflamabile, printre care vopseluri.

Momentan nu se știe dacă bărbatul avea în plan o sinucidere clară sau dacă lucrurile au degenerat în urma conflictului avut cu jandarmii.

„Din primele date, evenimentul a constat în lovirea porților cu mașina, urmată de incendiere în propriul autoturism. Persoana a aprins un dispozitiv și în felul ăsta s-a produs incendiul din interiorul mașinii, rezultatul fiind carbonizarea.

La cercetarea de la fața locului, în interiorul mașinii au fost găsite recipiente pentru substanțe inflamabile. Erau mai multe recipiente, vopseluri de acest gen. Investigația vizează inclusiv episoadele anterioare evenimentului din această dimineață, sunt puse cap la cap informații, se efectuează inclusiv audieri care vor contura cu siguranță traseul pe care l-a avut inclusiv înainte de eveniment”, a declarat Bogdan Staicu.

Sursă: Playtech.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII