vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăActualitateUcraina plasează Xiaomi pe lista sponsorilor internaționali ai războiului

Ucraina plasează Xiaomi pe lista sponsorilor internaționali ai războiului

Agenția Națională pentru Prevenirea Corupției din Ucraina a inclus corporația chineză Xiaomi pe lista sponsorilor internaționali ai războiului, transmite publicația ucraineană Pravda.

Compania a fost plasată pe lista sponsorilor internaționali ai războiului din cauza continuării activității în Federația Rusă după invazie. În plus, Xiaomi este în continuare lider în vânzările de smartphone-uri în Rusia, potrivit G4media.

Din 2018 și până în prezent, Xiaomi ocupă primul loc în vânzările din magazinele online ale Rusiei și, de asemenea, are o rețea extinsă de magazine oficiale autorizate Mi Store.

Xiaomi încă activează în Rusia

Xiaomi a crescut livrările în Federația Rusă cu 39% în al treilea trimestru al anului 2022, comparativ cu cel precedent – adică în timp ce războiul pe scară largă a durat. În cursul anului 2022, Xiaomi și-a dublat cota de piață: în iulie 2022, Xiaomi și sub-brandul său POCO au ocupat împreună 42% din piața rusă de smartphone-uri și s-au clasat pe primul loc în ceea ce privește vânzările.

Potrivit datelor oficiale, în 2021, divizia rusă a Xiaomi a obținut venituri de 202 milioane de dolari, din care compania plătește impozite, oferind astfel Federației Ruse bani pentru a-și întreține armata, susține Ucraina.

Astfel, Xiaomi Corporation sponsorizează agresiunea militară, susține NACP.

De asemenea, agenția a reamintit că în 2021 compania a devenit lider în producția de smartphone-uri din lume, producând, de asemenea, aparate de uz casnic, tablete, ceasuri inteligente, software, scutere electrice, biciclete electrice și multe altele.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII