luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateUcraina avertizează România: „Rusia ar putea să plătească asasinate politice în România!"

Ucraina avertizează România: „Rusia ar putea să plătească asasinate politice în România!”

Mihailo Podoliak, consilierul lui Volodimir Zelenski, a declarat că Rusia ar putea să plătească asasinate politice în România, dacă va fi lăsată să câștige influență, informează Știri pe surse.

Trebuie să fie tăiată cât mai drastic posibil finanțarea partidelor pro-ruse din Moldova. Nu doar să vorbim despre asta, ci să acționăm cu adevărat. Pentru că este o amenințare extremă pentru regiune. Apropo, nu doar pentru Moldova, ci și pentru România. Rusia vrea să destabilizeze partea de sud a Europei”, a declarat Podoliak, în exclusivitate pentru Antena 3 CNN.

Următoarea etapă 

Rusia își va crește puternic finanțarea, pentru că, în principiu, a renunțat la măști, nu va avea nimic de ascuns. Rusia va crește finanțarea partidelor radicale, care vor trebui să organizeze proteste, care vor trebui să sperie cât mai tare oamenii, inclusiv în România, care vor trebui să intre în Parlament, care vor trebui să formeze un guvern care să fie apropiat de valorile Federației Ruse. Dacă există, de exemplu, alte tipuri de partide, Rusia va asasina lideri politici, Rusia va finanța asasinate politice!”, a explicat Podoliak.

Rusia va deveni din ce în ce mai agresivă

Rusia va finanța, în primul rând, criminalizarea relațiilor economice și vor exista bande rusești peste tot. Rusia va corupe elitele politice. Va crește dramatic presiunea informațională și propagandistică. În principiu, Rusia se va comporta agresiv, pentru că, încă o dată, o țară care ucide în masă civili în direct la televizor și apoi nu plătește niciun preț pentru asta, nu mai răspunde în faţa nimănui în relaţiile internaţionale. După acest război, dacă nu pierde și are timp, își modernizează tacticile și strategiile de luptă în funcție de ceea ce a întâlnit în Ucraina. Sunteți pregătiți să luptați împotriva lor? Rusia va veni pur și simplu și va spune: <<Doamne ferește să spui ceva ce în opinia noastră e antirusesc!>>”, a subliniat consilierul lui Zelenski.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII