marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăActualitateUCIGAȘUL lui Teo Peter și-a deschis o afacere! Pușcașul marin l-a omorât...

UCIGAȘUL lui Teo Peter și-a deschis o afacere! Pușcașul marin l-a omorât pe basistul trupei Compact în urmă cu 19 ani

Basistul trupei Compact, Teo Peter, și-a pierdut viața în urma unui accident rutier provocat de un soldat american. La 19 ani de la tragedie, ucigașul își vede liniștit de viață.

Christopher Van Goethem nu a dat niciodată socoteală pentru fapta lui, iar în prezent are un lanț de magazine unde vinde bonguri din sticlă, pentru care folosește inclusiv metale prețioase și pietre semiprețioase. Bongurile sunt folosite de fumători, ca metodă alternativă la țigări, dar mai ales de consumatorii înrăiți de canabis.

Cum a murit Teo Peter

Teo Peter și-a pierdut viața într-un accident rutier, provocat pe Bulevardul Dacia, din București. Basistul și fondatorul trupei Compact avea doar 50 de ani. Acesta a murit pe loc, după ce taxiul în care se afla a fost spulberat de autoturismul condus de Christopher Van Goethem, angajat al Ambasadei Americane, conform Gândul.

Van Goethem era sub influenţa băuturilor alcoolice și se afla în mașină cu amanta sa, el fiind căsătorit la acea vreme. După ce a părăsit România, la mai puțin de 24 de ore de la accident, pușcașul marin a fost judecat de Curtea Marţială din statul Virginia, care l-a achitat după doi ani de acuzaţia de omor prin neglijenţă.

Christopher Van Goethem/Facebook

Fostul pușcaș american se bucură de succes în afaceri, ceea ce l-a deteminat să-și deschidă un magazin și în Canada.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII