marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateTudor Ionescu de la Fly Project a slăbit 44 de kilograme. „Într-o...

Tudor Ionescu de la Fly Project a slăbit 44 de kilograme. „Într-o zi am zis că nu mai vreau să fiu obez”

Invitatul lui Marius Manole săptămâna aceasta la „Întrebarea mesei rotunde” este Tudor Ionescu, cunoscutul cântăreț. Împreună își amintesc momentele de când erau copii și vorbesc cu sinceritate, emoție și umor despre sărbători și familie. De asemenea, artistul de la Fly Project a dezvăluit câte kilograme a slăbit în 4 ani.

În urmă cu 4 ani, artistul avea 104 kilograme, avea dificultăți de respirație, obosea mult și îi era din ce în ce mai greu. Cu o voință de fier, a reușit să slăbească 44 de kilograme și povestește la „Întrebarea mesei rotunde” despre această etapă și schimbarea importantă din viața lui. „Mă uitam în fiecare zi în oglindă, greșeam tot ce făceam, aveam un program haotic. Într-o zi am zis că nu mai vreau să fiu obez. N-am găsit în viața mea un magazin din care să mă pot îmbrăca normal. Am ajuns la 60 de kilograme în 4 ani”, spune el.

„A trebuit să slăbesc, în primul rând pentru sănătatea mea. Nu am făcut sport, pentru că nu sunt un fan al sporturilor. Acum o să încep să fac mișcare. Nu mi-a fost niciodată bine când eram gras. Am început ușor, ușor. Dieta a fost tot ce a contat, adică este simplu.
Nu vrei să te îngrași, nu mănânci. Începi din a renunța ușor la alimentele care nu te ajută, cum ar fi carbohidrații”, a mărturisit recent Tudor Ionescu într-un interviu pentru Antena Stars.

Sursă: Libertatea.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII