luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateTrei crai pe bicicletă! Keo, Ovidiu Lipan Țăndărică și Radu Groza au...

Trei crai pe bicicletă! Keo, Ovidiu Lipan Țăndărică și Radu Groza au dat în mintea copiilor de 1 iunie

Vara aceasta se anunță a fi una foarte aglomerată pentru Keo, Ovidiu Lipan Țăndărică și Radu Groza. S-a dat liber la concerte și spectacole, iar pentru a se relaxa înainte de programul estival, cei trei prieteni au profitat de vremea frumoasă și s-au întrecut cu bicicletele în parc.

Au dat în mintea copiilor la început de vară

Pentru a marca Ziua mondială a bicicletei (3 iunie), dar și ziua copiilor, pe care am sărbătorit-o tot în prima luna a verii –  Keo, Ovidiu Lipan Țăndărică și Radu Groza au aderat la un stil de viață mai sănătos și au ales să se plimbe cu bicicletele Carpat Sport.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radu Groza (@radugroza.ro)

Bicicletele electrice Carpat Sport sunt fabricate în România și au devenit mijloacele preferate de transport, în rândul vedetelor care militează pentru un stil de viață activ și sănătos. Dan Negru și Olimpia Melinte se numără printre persoanele publice care au ales să se plimbe cu bicicletele de la Carpat Sport.

Cu ce se deosebește bicicleta electrică față de cea tradițională?

Bicicleta electrică are un mic motor cu acumulator care îți permite să te deplasezi mai rapid și să faci în continuare mișcare sau să te deplasezi fără a mai pedala, evitând statul în trafic. Aceasta este o variantă prietenoasă cu mediul înconjurător, fiind o alternativă rapidă pentru a parcurge distanțele într-un oraș aglomerat sau a te recreea în natură.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carpat Sport (@carpatsport)

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII