luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsTragedie în familia lui Cristiano Ronaldo. Unul dintre gemenii săi a murit...

Tragedie în familia lui Cristiano Ronaldo. Unul dintre gemenii săi a murit la naștere!

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale prin care a anunțat decesul unuia dintre gemenii pe care partenera sa, Georgina Rodriguez, i-a născut.

Tragedie în familia lui Cristiano Ronaldo. Unul dintre gemeni a decedat la naștere

Cristiano Ronaldo a anunțat printr-un mesaj postat pe Instagram că unul dintre gemeni, băiatul, pe care tocmai îl născuse Georgina, a decedat imediat după naștere. Lusitanul a precizat că fata este în regulă, dar a cerut ca pentru momentul dat să i se asigure liniștea pentru a trece peste această tragedie.

Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna„, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Sursă: DigiSport.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII