marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateTom Cruise s-a despărțit de partenera sa din filmul Misiune imposibilă 7!

Tom Cruise s-a despărțit de partenera sa din filmul Misiune imposibilă 7!

Tom Cruise, în vârstă de 59 de ani, și frumusețea britanică, Hayley Atwell, în vârstă de 39 de ani, s-au despărțit în timpul filmărilor pentru noul film – Misiune imposibilă 7. Relația lor părea chiar să se intensifice după ce au participat la o serie de evenimente de profil, inclusiv Wimbledon.

Dar acum au acceptat să fie doar „prieteni”, pe măsură ce cea de-a șaptea parte din franciza Misiune imposibilă se apropie de finalizare.

Știrile despre povestea romantică a perechii au apărut după ce o înregistrare a lui Tom, în vârstă de 59 de ani, pe platourile de filmare despre Covid-19, a fost difuzată de către The Sun. Hayley, în vârstă de 39 de ani, a fost prima relație pe termen lung al vedetei Top Gun de la despărțirea din 2012 de fosta soție Katie Holmes.

Fotografiile au arătat, de asemenea, cuplul ținându-se de mână cu adevărat între filmarea scenelor din Roma. Toate dificultățile prin care au trecut pe parcursul fimărilor, în mare parte cauzate de pandemie, i-au adus și mai aproape și au devenit destul de inseparabili.

Sursă: TheSun.co.uk

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII