luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăActualitateTom Cruise așa cum nu l-ai văzut niciodată! Actorul este de nerecunoscut

Tom Cruise așa cum nu l-ai văzut niciodată! Actorul este de nerecunoscut

Tom Cruise a iscat adevărate controverse pe Twitter, în urma celei mai recente apariţii ale sale.

Starul din Top Gun a participat la un meci LA Dodgers şi a uimit pe toată lumea. Pare a fi o versiune a sa din tinereţe, dar cu faţa foarte umflată. Bănuielile sunt că şi-ar fi injectat substanţe specifice saloanelor de estetică, pentru a întineri structura pielii.

Însă prezenţa sa publică atât de neaşteptată i-a şocat pe americani, care au încins adevărate discuţii pe platforma Twitter. Ce se întâmplă cu Tom Cruise? Asta a fost întrebarea de pe buzele tuturor.

Mai ales că el a fost fotografiat în luna iulie a acestui an şi arăta normal, ca de obicei. Faptul că faţa i s-a umflat atât de mult în doar trei luni este cu adevărat îngrijorător.

Actorul are 59 de ani şi este unul dintre bărbaţii bine de la Hollywood. Rolurile sale au fost mereu de bărbat fatal. Filmele sale sunt memorabile şi a stârnit mereu admiraţia prin felul în care se îngrijeşte. Tom a renunţat la zaharuri şi duce o viaţă lowcarb, propice longevităţii. Este o dietă accesată de mulţi pentru a-şi prelungi tinereţea, clar un subiect care îl preocupă. De asemenea, Cruise practică şi meditaţia în gheaţă, o formă excepţională de concentrare.


 

Actorul este aproape de nerecunoscut. Are fălci şi gâtul îngroşat. În schimb, a debordat de veselie la evenimentul la care a fost fotografiat, fiind mereu cu zâmbetul pe buze. Connor, fiul său de 26 de ani l-a însoţit la Oracle Park pentru a vedea meciul dintre San Francisco Giants şi Los Angeles Dodgers.

Mulţi dintre internauţi au serioase îndoieli că ar fi fost starul într-adevăr. Alţii spun că sigur şi-a injectat botox ori, pur şi simplu, s-a îngrăşat.

Rămâne un mister nedesluşit deocamdată.

Sursă: Okmagazine.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII