vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăCinemaTom Cruise a încălcat protocolul regal, dar gestul lui faţă de Kate...

Tom Cruise a încălcat protocolul regal, dar gestul lui faţă de Kate a cucerit pe toată lumea!

Tom Cruise a încălcat protocolul regal, luând-o de mână pe ducesa de Cambridge, chiar la premiera filmului Top Gun: Maverick.

Într-un act care ar părea demn de un adevărat cavaler, Tom Cruise a decis să o ia de mână pe Kate Middleton, în timp ce aceștia se aflau pe covorul roșu, la premiera filmului Top Gun: Maverick. Totuși, protocolul regal stabilește ca membrii Casei Regale să nu fie atinși fără permisiunea și reciprocitatea acestora.

Momentul a fost apreciat de fanii familiei regale, însă, care au notat că Tom Cruise a dovedit că este un adevărat gentleman. Nu ştim dacă Ducesa de Cambridge a fost şi ea cucerită, dar e clar că a avut grijă ca Tom să nu mai încalce protocolul: Kate și-a mutat geanta în mâna din apropierea actorului.

Tom Cruise, prezență pe covorul roșu alături de Kate și William

De asemenea, există foarte multe reguli când vine vorba de familia regală. Aceștia sunt nevoiți să urmeze, chiar și când sunt în oraș, un anumit cod, fiind motivul principal pentru care William nu și-a ținut soția de mână, la premiera filmului.

Totuși, vizitele făcute de către Casa Regală sunt, de cele mai multe ori, oficiale și fac parte din angajamentele lor regale. Așadar, protocolul sugerează ca membrii regali să nu-și arate afecțiunea în timpul întâlnirilor oficiale, fiind considerat neprofesionist.

Protocolul interzice, de asemenea, membrilor din familia regală să facă selfie-uri sau se semneze autografe. Așadar, chiar dacă distribuția din partea filmului Top Gun: Maverick era destul de doritoare să semneze autografe și să facă selfie-uri cu fanii, familia regală nu a avut parte de asemenea bucurii.

Singurele fotografii cu Kate și William au fost făcute de către fotografii profesioniști, care s-au prezentat la premiera filmului Top Gun: Maverick.

Kate, care a participat la eveniment alături de soțul ei, Prințul William, a arătat spectaculos într-o rochie neagră fără umeri, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc negri.

Sursă: Click.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII