sâmbătă, aprilie 13, 2024
spot_img
AcasăMondenTatăl Loredanei Groza face dezvăluiri incendiare despre vedetă!

Tatăl Loredanei Groza face dezvăluiri incendiare despre vedetă!

Tatăl Loredanei Groza face dezvăluiri inedite despre vedetă!

Loredana Groza a fost mereu extrem de discretă cu viața sa personală. Vedeta a evitat să recunoască, chiar și atunci când a renunțat la verighetă, separarea de Andrei Boncea, cu care a avut un mariaj de 23 de ani.

Vasile Groza, tatăl vedetei, un scriitor cunoscut, care și-a făcut debutul în domeniu cu o carte de povești, inspirat fiind de nașterea fiicei Loredanei, a mărturisit în exclusivitate pentru Cancan că fiica sa și fostul soț au o relație normală, nu-și poartă dușmănie, și că personal nici el, nici artista nu-s interesați unde s-a mutat acesta.

Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a declarat tatăl artistei.

Fiica mea nu are operații estetice

Vasile Groza a precizat că fiica lui, care arată extrem de bine la vârsta sa, nu are nicio operație estetică: „Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a spus acesta.

În ciuda celebrității de care s-a bucurat încă de când avea 18 ani, Loredana nu i-a făcut niciodată probleme în ceea ce privește comportamentul său: „Mă gândesc câteodată că a avut un comportament atât de normal…Putea fi hăituită și dănțuită de toți golanii, dar ea mereu a avut măsurile ei. Nu a fost nevoie să intervin vreodată, să-i spun ceva”, a adăugat Vasile Groza.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII