vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsSURSE Regele Charles al III-lea va vizita România pe data de 2...

SURSE Regele Charles al III-lea va vizita România pe data de 2 iunie

Regele Charles al III-lea va vizita România pe data de 2 iunie

Vizita regelui ar fi fost convenită la ceremonia de încoronare, la care au participat președintele Klaus Iohannis împreună cu soția și principesa Margareta împreună cu Principele Consort, informează G4media. Este prima vizită în România în calitate de Rege și una dintre primele sale călătorii în afara Marii Britanii după încoronare.

Regele Charles al III-lea al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi regina consoartă Camilla au fost încoronaţi sâmbătă, 6 mai, la Abaţia Westminster din Londra. Regele Marii Britanii este un promotor al României și se declară un admirator al Transilvaniei, unde deține proprietăți.

Regele Charles al III-lea, promoterul României

Casa deținută de Regele Charles la Viscri, numită în continuare Casa Prințului de Wales din Viscri, s-a redeschis pentru vizitare începând cu data de 1 aprilie.

Proprietatea tradițională săsească din satul Viscri, parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, găzduiește la început de sezon două noi expoziții speciale: expoziția „Cos pentru o cauză” a asociației Semne Cusute, care vorbește despre modă și activism inspirat de tradiție, și cea de obiecte ceramice „Învelitoarea istorică – Paradigma restaurării”, pe lângă expoziția permanentă de artă și carte botanică „The Transylvania Florilegium”, potrivit unui comunicat de presă.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII