marți, aprilie 16, 2024
spot_img
AcasăBreaking NewsSURPRIZĂ! Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Italia, după 9 ani...

SURPRIZĂ! Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Italia, după 9 ani de relație

După nouă ani de relație, Cătălina Grama (Jojo) și Paul Ipate s-au cununat civil, în Puglia!

Cătălina Grama, cunoscută de fani cu numele de scenă Jojo, este împreună cu Paul Ipate de nouă ani ani, însă nu erau căsătoriți și în acte. Întrebată de ce nu a făcut pasul cel mare alături de Paul Ipate, Jojo afirma că nu are nevoie de acte și că sunt căsătoriți în suflet.

Plecați în vacanță alături de copiii lor, Zora și Achim, în Puglia (Italia), Jojo și Paul s-au căsătorit civil și au împătășit marea veste pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Ipate (@paulipate)

S-au căsătorit în vacanță

Asta e dragoste! Si am zis: da! Te iubesc, Paul, până la cer și după!”, a scris actrița, pe contul său de Instagram.

Jojo a îmbrăcat două rochii de mireasă, una din dantelă, mulată pe corp, cu spatele dezgolit și alta de prințesă. Fiica cuplului, Zora, a fost domnișoară de onoare și a purtat tot o rochie albă, din voal. Ginerele a fost îmbrăcat de Adina Buzatu, într-un costum alb, potrivit Click.

Ne-am promis că vom veni în Italia și în următoarele veri, pentru că vrem să descoperim cât mai multe despre zona aceasta, de care ne-am îndrăgostit anul trecut. E foarte frumos că simțim cu toții la fel în legătură cu aceste locuri”, a scris Jojo, pe Instagram, la debutul vacanței lor în Italia.

Jojo și Paul Ipate s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare, iar prima lor scenă jucată împreună. „Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu”, a explicat Jojo, în trecut, de ce au amânat atât de mult căsătoria.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII