marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateȘtefan Bănică și Lavinia Pîrva au dezvăluit secretele relației de 10 ani:...

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au dezvăluit secretele relației de 10 ani: „Aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect, într-un cuplu”

Un cuplu discret, din toate punctele de vedere, Lavinia și Ștefan Bănică au o singură armă împotriva tuturor celor care le anunță divorțul, cel puțin o dată pe an: faptul că povestea lor de dragoste a supraviețuit trecerii timpului, iar în curând vor aniversa zece ani de când sunt împreună, și la bine, și la greu, așa cum ei înșiși se exprimă.

Lavinia Pîrva: „Trăiesc un moment în care sunt mai fericită ca niciodată”

Lavinia: Eu mă aflu, cred, în cea mai intensă perioadă din viaţa mea, deoarece am ales să petrec zi de zi, clipă de clipă, alături de fiul meu, astfel încât am învăţat lucruri noi. Dar m-am descoperit pe mine şi altfel. Trăiesc un moment în care sunt mai fericită ca niciodată, dar asta implică şi foarte mult efort. Totodată, sunt bucuroasă că mi-am îndeplinit obiectivul de a fi alături de copilul meu exclusiv până cel puţin la vârsta lui de 3 ani, iar de acum încep, uşor-uşor, să-mi reiau activitatea profesională. Pentru un echilibru emoţional, şi nu numai, mi se pare un lucru esenţial ca mama să fie alături de copilul său în primii lui ani de viaţă, cu orice preţ.

Ștefan Bănică: „Am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie’

Cum a fost această perioadă pentru voi? Cum erați la început și cum sunteți acum, cum v-ați schimbat unul pe celălalt?

Ș: Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru. (zâmbește)

Lavinia Pîrva: „Eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi”

L: Realizez acum, în timp ce răspund la întrebarea ta, că s-au schimbat multe lucruri, însă eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Sigur că ne-am maturizat în relaţie, au existat momente mai uşoare, dar şi mai dificile, peste care am trecut împreună. Dar cel mai mult cred că ne-a unit venirea pe lume a acestui „spiriduş (zâmbește), aşa îmi vine să-i spun, pentru că asta îl caracterizează. Alexandru este cu totul deosebit şi de foarte multe ori mă uit şi mă întreb: „Doamne, cum am adus pe lume o asemenea minune?!” Pentru mine e copilul perfect, iar asta mă minunează. Dacă ar fi să vorbesc despre copilul meu, ar fi nevoie să fie mama lângă mine, să mă oprească, pentru că nu am control, vorbesc continuu şi risc să plictisesc lumea din jurul meu. Dar toată lumea îşi vede copilul perfect, nu? (zâmbește)

Lavinia Pîrva: „Relaţia noastră e construită pe încredere şi libertate”

Se spune că iubirea nu este suficientă pentru ca doi oameni să reziste împreună. Cum este în cazul vostru? Pe ce valori este construită relația voastră?

L: Relaţia noastră e construită pe încredere şi libertate. Eu merg pe premisa că nimeni nu poate pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deţine pe nimeni. Aşa că ne iubim necondiţionat.

Ș: Pe înţelegere reciprocă şi comunicare, chiar dacă e greu de crezut că aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect într-un cuplu. Ideea e că trebuie să te străduieşti să funcţioneze. Când cuplurile se despart, cele două valori menţionate la începutul răspunsului meu pot fi principalul motiv. Şi cred că e important să fim amândoi pe aceeaşi frecvenţă.

Ștefan Bănică: „Sunt câteva piese de-ale mele în care am fost influenţat de Lavinia”

Amândoi sunteți artiști. În ce măsură se discută acasă despre muzică? Chiar, cum se împart gusturile voastre muzicale?

L: Sunt multe cântece de-ale lui Ştefan care îmi plac foarte mult şi deseori îmi vine să le cânt. Iar de fiecare dată când Ştefan repetă acasă, simt nevoia să mă strecor şi să cânt alături de el. Cel puţin în ultima perioadă, Ştefan a compus nişte piese de care eu sunt efectiv îndrăgostită. Unele aspecte legate de cântecele noastre, ale fiecăruia în parte, le mai discutăm, dar, în general, fiecare merge pe linia lui şi suntem destul de diferiți.

Ș: Discutăm despre muzică, ne cerem părerea reciproc şi, în ultimii ani, sunt câteva piese de-ale mele în care am fost influenţat de Lavinia. De pildă, e cântecul „Acasă de Crăciun”. A fost ideea ei cu acest titlu şi, pornind de la ideea titlului, am început să scriu textul piesei. Îmi plac tare mult câteva dintre piesele ei şi recunosc că la unele dintre ele m-am implicat şi eu puţin, acolo unde mi-a cerut părerea. Dar, în rest, consider că un artist trebuie să aibă libertatea lui şi spațiul lui de exprimare.

Ce hobby-uri comune aveți?

L & Ș: Ne place să citim cam aceleaşi cărţi, ne împrumutăm cărţile unul altuia. Apoi împărtăşim păreri. Ne mai place să călătorim împreună, să descoperim locuri noi.

Sursă: Viva.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII