vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăActualitateSorana Cîrstea a câștigat finala de la Reus! Românca a urcat în...

Sorana Cîrstea a câștigat finala de la Reus! Românca a urcat în clasamentul mondial

​Sorana Cîrstea a câștigat finala turneului WTA 125 de la Reus (Catalonia)

Sorana (a doua favorită a întrecerii) a dominat cu autoritate debutul de meci: s-a desprins relativ rapid la 3-0, iar americanca Elizabeth Mandlik a modificat o singură dată tabela în dreptul ei până la încheierea primei manșe, scor 6-1 în favoarea jucătoarei noastre, potrivit HotNews.

În decisiv, Sorana a fost prima care a reușit breakul (2-1), dar nu a putut menține nivelul. A cedat pas cu pas inițiativa, iar cele două gameuri de serviciu pierdute au făcut ca americanca să se desprindă (aparent decisiv) la 5-2.

Sorana, a arătat din plin experiența superioară și a reușit să se impună categoric, scor 7-1. A fost o finală electrizantă, cu multe răsturnări de situație și care s-a întins pe durata a două ore și 15 minute.

Câștigarea turneului de la Reus (WTA 125) o va ajuta pe Sorana Cîrstea să aibă un salt important în ierarhia mondială de simplu. Astfel, sportiva noastră va acumula 1293 de puncte, iar de luni va ocupa locul 34 în clasament.

Sorana Cîrstea va primi un cec în valoare de € 13.040 și 160 de puncte în ierarhia WTA de simplu. Principala favorită a întrecerii a fost elvețianca Jil Teichmann (30 WTA).

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII