marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsSmiley și Gina Pistol s-au căsătorit! Și-au unit destinele într-un cadru de...

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit! Și-au unit destinele într-un cadru de poveste

NUNTA ANULUI! Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit!

Astăzi, 27 mai, Gina Pistol și Smiley își vor uni destinele într-un cadru de poveste, la Palatul Snagov. Ceremonia, pregătită în detaliu cu câteva luni înainte va avea loc pe malul lacului Snagov, în mijlocul naturii. Înainte, însă, cei doi au trecut pe la Starea Civilă alături de cei dragi, pentru a-si consemna iubire în acte, potrivit ProTV.

Înainte de a-și jura iubirea veșnică, Smiley și Gina Pistol au mers la Starea Civilă pentru a deveni soț și soție în fața legii. Pentru a păstra tradiția, conform căreia nu trebuie să îți vezi viitoarea sotie în rochie de mireasă înainte de ceremonie, Smiley a petrecut noaptea la hotelul Marmoresch și s-a prezentat direct la Starea Civilă, alături de fratele său, Filip Maria.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Îmbrăcat într-un costum bej, casual elegant, potrivit stilului său, Smiley a fost numai un zâmbet în fotografia surprinsa după semnarea actului la Starea Civilă. Nici mireasa, Gina Pistol, nu a fost mai prejos. Se știe deja că aceasta a pregătit două rochii pentru marele eveniment, iar rochia purtată la Starea Civilă s-a potrivit perfect stilului ginerelui, prin delicatețea dantelei din zona bustului și a brațelor, dar și datorită fluidității mânecilor și fustei.

În ceea ce privește buchetul, Gina Pistol a optat pentru un buchet format integral din floarea miresei, ce completează perfect design-ul rochiei, iar coafura a constat în bucle lejere.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII