vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăEntertainmentSmiley a ajuns pe scena America’s Got Talent! Cum a fost întâmpinat...

Smiley a ajuns pe scena America’s Got Talent! Cum a fost întâmpinat de Heidi Klum și Sofia Vergara?

Smiley, invitat de Simon Cowell la filmările America’s Got Talent

Aflat pentru două săptămâni în SUA pentru a face muzică alături de artiștii de la HaHaHa Production și ROMDROPS, Smiley a fost invitat la filmările pentru noul sezon al prestigioasei emisiuni America’s Got Talent de către celebrul Simon Cowell, creatorul și producătorul formatului de televiziune Got Talent, considerat de Guinness World Records cel mai de succes reality-show din lume, cu peste 68 de țări care-l produc, informează ProTV.

Invitat de prezentatorul Terry Crews pe scenă, Smiley a fost întâmpinat cu entuziasm, zâmbete și strângeri de mână de Heidi Klum și Sofia Vergara și felicitat la scenă deschisă de Simon Cowell, desemnat de revista Time în 2004 și 2010 unul dintre 100 cei mai importanți oameni de pe planetă. Cântărețul a făcut ca platoul uriaș de filmare din Los Angeles să răsune în aplauzele sutelor de spectatori la numele România.

@smiley_omul #DailyTok 3: Am fost pe scenă la America’s Got Talent?🔥 #Smiley #americasgottalent #romaniiautalent #simoncowell #terrycrews #heidiklum #sofiavergara #traveltok ♬ original sound – Smiley

Smiley prezintă alături de Pavel Bartoș show-ul „Românii au talent”, de pe PRO TV, de la prima sa ediție din 2011, iar stilul lor de prezentare din cele 13 sezoane ale emisiunii s-a impus în format, a făcut istorie la nivel mondial și a fost preluat și de alte cupluri de prezentatori „Got Talent” din alte țări.

Pentru mine a fost o experiență incredibilă și un moment trăit din plin, după atâția ani de televiziune. Este copleșitor să fii acolo, să simți atmosfera din platoul ăla uriaș, să te strângă în brațe unii dintre cei mai importanți oameni de televiziune din lume și să știi că faci parte, alături de echipa ta din România și de românii tăi talentați, dintr-o poveste atât de mare și de spectaculoasă cum este Got Talent. M-am bucurat că am constatat că și noi suntem foarte buni și că „Românii au talent” este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediția americană. Am încercat să filmez, sa vă arăt, dar să mă și bucur, să trăiesc experiența asta așa cum a fost ea, memorabilă și însemnată pentru noi, românii.

Mulți chiar ne știau pe noi, prezentatorii din România, pe unii dintre concurenții de acasă care au făcut istorie și m-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români bucuroși să vadă o bucățică din <<acasă>> în fața lor. O superexperiență pentru care sunt recunoscător”, a declarat Smiley care a hotărât să lanseze odată cu plecarea în LA #DailyTok, un jurnal video pentru comunitatea sa de pe TikTok, cu episoade zilnice, pentru a împărtăși cât mai mult din cele 2 săptămâni de aventură americană.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII