vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăArtăSMART FASHION Cătălin Botezatu a creat o colecție de haine din prosoapele...

SMART FASHION Cătălin Botezatu a creat o colecție de haine din prosoapele de la Kaufland

Cătălin Botezatu surprinde din nou! Acesta a lansat în colaborare cu Kaufland România o nouă colecție Smart Fashion. Colecția cuprinde peste zece articole utile și simplu de integrat în designul oricărei locuințe – de la prosoape groase de bumbac și halate confortabile, la lenjerii de pat pentru un dormitor în culori de sezon sau cuverturi și pături călduroase.

Vedete din showbiz-ul românesc au participat cu mare fast la eveniment

Prieteni apropiați ai designerului au participat la prezentarea colecției CB x Kaufland România. Lansarea capsulei de modă a avut loc la restaurantul Kaufland PopUp!, amplasat în zona Pipera, iar în public și-au făcut apariția persoane publice precum Oana Roman, Cristina Șișcanu, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, Raluca Bădulescu, Denise Rifai, Teo Trandafir.

Modelele au defilat în prosoape și halate de casă

Pe podium au defilat modele, purtând doar prosoapele și halatele de casă – piesele de rezistență din colecția Smart Fashion. Cătălin Botezatu și-a făcut apariția pe scenă și a descris ideea care a stat la baza colecției sale, în parteneriat cu Kaufland România:

Toamna are un mister aparte și o frenezie de culori pe care am dorit să le integrăm în această colecție, pentru a inspira și a îndemna oamenii către relaxare. Începem să petrecem mai mult timp înăuntru, și pentru că stilul nu se limitează la garderoba personală, putem să aducem prin produse de calitate note frumoase în spațiul care ne reprezintă cel mai bine pe fiecare – propriul cămin”, a declarat designerul Cătălin Botezatu.

Acestă nouă colecție, rezultat al unei colaborări îndelungate, aduce o propunere elegantă din partea designerului Cătălin Botezatu pentru locuințele clienților noștri. O serie de articole în tendințe, realizate din materiale de calitate și cu un raport calitate-preț avantajos”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 157 de magazine în România.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII