marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateShakira scapă de închisoare în dosarul în care era acuzată de evaziune...

Shakira scapă de închisoare în dosarul în care era acuzată de evaziune fiscală

Cântăreața columbiană Shakira a ajuns luni la o înţelegere cu procurorii pentru a evita un proces în Barcelona pentru acuzaţiile de evaziune fiscală.

Suma de plată este de 14,5 milioane de euro reprezentând impozitul pe venit din Spania între 2012 şi 2014. În cadrul înțelegerii, ea a acceptat acuzaţiile şi o amendă de 50% din suma datorată, adică mai mult de 7,3 milioane de euro, potrivit Gândul.

Recunoaşteţi faptele şi vă conformaţi cu noile sancţiuni care au fost solicitate?”, a întrebat judecătorul Jose Manuel del Amo Sanchez. „Da”, a răspuns Shakira.

Îmbrăcată într-un costum roz, asortat cu o geantă roz şi ochelari de soare, cântăreața columbiană a sosit cu câteva minute înainte de ora locală 10.00 (11.00, ora României), însoţită de avocaţii săi, pe fondul unei frenezii mediatice. Toate acestea după ce joi seară, artista a câştigat două premii Latin Grammy la Sevilla.

Shakira risca 8 ani de închisoare

Autoritățile cereau pentru cântăreață o pedeapsă cu până la opt ani de închisoare şi plata taxelor pe care le datorează.

Potrivit procurorilor, Shakira a petrecut mai mult de jumătate din fiecare dintre anii în cauză în Spania şi, prin urmare, era rezidentă obişnuită în această ţară..

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII