luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăArtăShakira intră în istorie cu patru titluri Guinness Book cu piesa în...

Shakira intră în istorie cu patru titluri Guinness Book cu piesa în care l-a atacat pe Pique

O despărţire demnă de Cartea Recordurilor. Shakira intră în istorie cu patru titluri Guinness Book aduse de piesa în care l-a „înţepat” pe fostul ei iubit, fotbalistul Gerard Pique.

A fost cel mai vizionat clip latino de pe Youtube, în 24 de ore, apoi a devenit melodia latino care a ajuns cel mai repede la 100 de milioane de vizualizări. Audienţa uriaşă s-a datorat şi platformei Spotify, unde a fost cea mai difuzată piesă în 24 de ore, de peste 14 milioane de ori. Până la sfârşitul primei săptămâni, a fost distribuită de mai mult de 80 de milioane de ori, informează DigiSport.

Shakira a bătut patru recorduri mondiale cu o piesă în care îl umilește pe Pique

Piesa artistei columbiene a devenit și cel mai difuzat cântec latino de pe Spotify atât în 24 de ore, cât și în decurs de o săptămână, cu 14,4 milioane de difuzări într-o singură zi și cu 80,6 milioane de difuzări într-o săptămână.

Shakira a apărut și într-o emisiune TV pentru a interpreta piesa, și a doborât și aici recorduri: cea mai rapidă piesă latino care atinge 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, (în 70 de ore) și cele mai multe vizualizări în 24 de ore, cu 63 de milioane într-o singură zi, pe YouTube.

Cu albumul BZRP Music Sessions Vol. 53, Shakira este prima cântăreață care debutează în Top 10 Billboard Hot 100 cu o piesă în limba spaniolă. Totodată, ea e prima femeie care înlocuiește o piesă tot a ei pe primul loc în clasamentul Billboard Latin Airplay.

Succes pe seama fostului

Cântăreața columbiană a explicat că versurile din acea piesă au ajutat-o să se descarce, pentru a putea trece mai repede peste despărțirea de Gerard Pique, însă nici fostul fotbalist nu a rămas fără replică.

A încheiat un acord cu compania producătoare de ceasuri Casio, cea menționată de Shakira în melodie. Fostul fotbalist nu s-a oprit aici și a fost surprins la volanul unui Renault Twingo, mașina amintită în versurile fostei sale partenere.

„Nu mă întorc la tine” / „Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”, „M-ai lăsat vecină cu soacra” / „Cu presa la ușă și datoriile la Fisc”, „Fără resentimente, dragă” / „Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare”, „Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine” / „Eu fac cât două de 22”, „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo” / „Ai schimbat un Rolex cu un Casio” sunt doar câteva dintre versurile acide din melodia BZRP a Shakirei cu rapperul Bizarrap.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII