marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateScene cu polițiști locali ca în filmele de comedie în Centrul Vechi...

Scene cu polițiști locali ca în filmele de comedie în Centrul Vechi din București!

Patru polițiști locali ai Primăriei Generale au devenit protagoniștii unui adevărat film de comedie în încercarea de a încătușa un bărbat recalcitrant, pe o stradă din Centrul Vechi al Capitalei.

Intervenție ratată în Centrul Vechi

Incidentul a avut loc în Centrul Vechi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, când un echipaj al Direcției Generale de Poliție Locală a Municipiului București a intervenit pentru imobilizarea unui bărbat aflat sub influența alcoolului sau drogurilor, informează Gândul. În ultima perioadă, în spațiul public au ajuns tot mai multe imagini în care sunt surprinse intervenții ratate ale Poliției Locale, însă un film în care apar patru polițiști locali confirmă că întotdeauna este loc de mai rău.

După ce, trei polițiști s-au chinuit să imobilizeze un cetățean impulsiv și au căzut grămadă peste corpul acestuia, gata să-l sufoce, a fost necesar să intervină și un al patrulea polițist local. Unul dintre polițiștii locali a reușit, până la urmă, să-i pună piedică și să-l dezechibreze. În momentul în care l-au pus cu fața în jos pe strada cu piatră cubică, unul dintre angajații Poliției Locale îl apasă cu putere pe ceafă și opturează căile respiratorii ale omului, care se plângea că se sufocă.

Poliția locală dă vina pe lipsa de pregătire

Surse din Poliția Locală au afirmat că situațiile în care agenții nu se descurcă în astfel de incidente sunt posibile din cauza lipsei de pregătire a personalului. Potrivit legii, aceiași polițiști locali au dreptul să poarte și arme de foc, cu muniție letală.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII