marți, decembrie 5, 2023
spot_img
AcasăActualitateScandal la nunta lui Britney Spears. Fostul soț al artistei a încercat...

Scandal la nunta lui Britney Spears. Fostul soț al artistei a încercat să întrerupă petrecerea cântăreței

Britney Spears s-a căsători, joi, cu Sam Asghari, după o relaţie de 5 ani, însă evenimentul a fost unul cu scandal, pentru că un fost soț al cântăreței pop a încercat să blocheze ceremonia.

Fostul soț al lui Britney Spears a fost arestat în casa cântăreței din Los Angeles în timp ce aceasta se pregătea să se căsătorească cu partenerul ei, Sam Asghari.

Ofițerii de poliție au intervenit la intrarea prin efracție la adresa respectivă și ulterior l-au arestat pe Jason Alexander, în vârstă de 40 de ani, scrie Sky News.

Un purtător de cuvânt al departamentului a confirmat că Alexander a fost arestat pentru un mandat emis în afara comitatului și că a fost transportat la o secție de poliție.

Căsătoria cântăreței în vârstă de 40 de ani cu partenerul ei, în vârstă de 28 de ani, antrenor de fitness, urma să aibă loc joi.

Cu puțin timp înainte de incident, fostul ei partener, Alexander, a postat pe Instagram din apropierea proprietății, anunțând că se află acolo pentru a „strica” nunta.

Spears și Asghari s-au logodit în luna septembrie a anului trecut

O tutelă de 13 ani care i-a controlat viața a fost reziliată de Curtea Superioară din Los Angeles în noiembrie anul trecut.

Sursă: Antena3.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII