luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăCinemaSalman Khan, mușcat de șarpe chiar în ziua de Crăciun

Salman Khan, mușcat de șarpe chiar în ziua de Crăciun

Mare sărbătoare pe 27 decembrie în India, în familia celebrului actor Salman Khan, căci acesta a împlinit 56 de ani.

Însă înainte de ziua lui actorul și familia lui au tras o mare sperietură pentru că în dimineața zilei de Crăciun, aflat la ferma sa din Panvel, acesta a fost mușcat de un șarpe. Noroc că reptila nu era veninoasă!

Totuși, imediat actorul a fost dus la spitalul MGM din Kamothe și după 6 ore de tratament și supraveghere medicală a fost externat. Totul este în regulă acum și actorul a putut să sărbătorească cu cei dragi și să se întâlnească cu ei după această sperietură.

Salman Khan a fost fotografiat pe patul de spital și imediat imaginea a apărut pe rețelele sociale. Iubita lui, Iulia Vântur (41 de ani), i-a fost alături în tot acest timp, dar nu ne-a răspuns la mesaje pentru a ne da mai multe detalii.

Imediat au apărut și glume pe rețelele de socializare după ce s-a aflat de incident. „Șarpele a scăpat după ce l-a mușcat pe tigrul indian” sau „Șarpele a dorit să facă o poză cu starul indian și apoi acesta s-a asigurat că actorul este bine și a plecat” scriu ziarele. Salman Khan este în afară oricărui pericol și cei din familia lui au fost fericiți că acesta s-a întors acasă liniștit. Directorul spitalului și guvernatorul Indiei s-au interesat de starea actorului de la Bollywood care acum este bine.

Sursă: Click.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII