vineri, aprilie 19, 2024
spot_img
AcasăActualitateFotografia zileiSAFARI PREZIDENȚIAL: Klaus și Carmen Iohannis au mers în safari în Kenya!...

SAFARI PREZIDENȚIAL: Klaus și Carmen Iohannis au mers în safari în Kenya! Vizita a apărut în program abia după publicarea fotografiilor

După multe speculații care au exclus inițial posibilitatea unui safari prezidențial în Africa, iată că președintele a mers împreună cu soția sa în safari într-o zi în care programul oficial al lui Klaus Iohannis era lipsit de activități publice.

După ce imaginile cu președintele au fost publicate de departamentul kenyan pentru rezervații naturale din cadrul ministerului turismului, Administrația Prezidențială a completat programul oficial al șefului statului.

Președintele a fost însoțit de ministrul pentru protejarea naturii din Republica Kenya, Alfred Nganga Mutua.

Safari neprogramat în agenda președintelui

Inițial, în programul președintelui nu exista nicio activitate publică miercuri. Ulterior, acesta a fost completat cu o „întâlnire cu ministrul pentru protejarea naturii din Republica Kenya, Alfred Nganga Mutua, și cu Directorul General al Kenya Wildlife Service, Erustus Kanga, în cadrul vizitei la Parcul Național Nairobi”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Joi, Klaus Iohannis va vizita Uthiru Girls High School din Nairobi. Ulterior, președintele pleacă în Tanzania, parte a turneului african care mai include statele Senegal și Capo Verde.

Vizitele preşedintelui României în Africa reprezintă primul demers politico-diplomatic la acest nivel din ultimii 30 de ani şi vizează relansarea relaţiilor României cu continentul african, atât în relaţia directă a ţării noastre cu statele africane, cât şi ca parte a efortului comun de la nivel european”, potrivit Administrației Prezidențiale, citează Digi24.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII