luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsSabrina Ionescu a scris istorie în baschetul american! Sportiva a distrus...

Sabrina Ionescu a scris istorie în baschetul american! Sportiva a distrus recordul de coșuri de trei puncte în ALL STAR GAME

RECORD DOBORÂT DE O ROMÂNCĂ ÎN BASCHETUL AMERICAN

Jucătoarea cu părinți din România a doborât recordul din baschetul american, depășind chiar și performanțele de eficacitate ale băieților din NBA.

Sabrina Ionescu, jucătoare la New York Liberty, a transformat 25 din cele 27 de aruncări și a terminat cu 37 de puncte din 40 posibile la All Star Game.

Sabrina Ionescu, performanță istorică

Prin recordul său, Sabrina Ionescu i-a depășit Steph Curry (2021) și Tyrese Haliburton (2023), care terminaseră cu 31 de puncte. În turul final, Ionescu le-a învins pe Sami Whitcomb, de la Seattle Storm, care a rămas la 22 de puncte, și pe Arike Ogunbowale, de la Dallas Wings, care a avut doar 11, conform Eurosport.

Recordul anterior pentru un concurs de 3 puncte WNBA a fost deținut de jucătorul Chicago Sky Allie Quigley, care a atins 30 de puncte anul trecut.

Sabrina Ionescu se anunțase încă din colegiu că va fi o jucătoare importantă. La Oregon, jucătoarea de 25 de ani a depășit toate recordurile la aruncările de 3 puncte și triple double. La All Star Game 2023, Sabrina a depășit, însă toate așteptările și a intrat definitiv în cărțile de istorie ale baschetului.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII