luni, decembrie 4, 2023
spot_img
AcasăBreaking NewsRușii au ucis o familie de ucraineni care sărbătoreau o zi de...

Rușii au ucis o familie de ucraineni care sărbătoreau o zi de naștere. Oamenii au fost găsiți îmbrățișați

O familie ucraineană alcătuită din nouă persoane, din care doi copii mici, a fost găsită împușcată mortal într-o casă din orașul Volnovakha, ocupat de ruși.

Oficialii ucraineni sunt de părere că soldații ruși au ucis întreaga familie Kapkaneț în 27 octombrie pentru că oamenii au refuzat să le dea casa, scrie BBC.

Pe rețelele sociale circulă fotografii care arată corpuri pline de sânge și ciuruite de gloanțe, așezate pe paturi, unele dintre ele încă îmbrățișate.

Suntem cu toții speriați

Avocatul poporului ucrainean Dmytro Lubinets a declarat că „mâinile însângerate ale rușilor sunt de vină” pentru crimele de la Volnovakha. „Din primele informații, ocupanții au ucis întreaga familie Kapkanets, care sărbătoreau o zi de naștere și care refuzase să-și predea propria casă ocupanților din Cecenia”, a scris Lubinets pe Telegram, potrivit Digi24.

Canalul de știri rusesc Astra, a transmis pe Telegram că vecinii victimelor au dat vina pe ruși pentru crime. „Toți vecinii spun că ucigașii erau soldați. Suntem cu toții speriați”, a spus un vecin pentru Astra.

Baza, un alt canal rusesc, a transmis pe Telegram că membrii gospodăriei au avut „un conflict cu bărbați necunoscuți care purtau haine militare fără însemne”. Volnovakha este un oraș distrus de război, capturat de forțele ruse la doar câteva săptămâni după declanșarea invaziei în februarie 2022.

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII