vineri, februarie 23, 2024
spot_img
AcasăActualitateRomanița Iovan și iubitul ei mai tânăr cu 12 ani, dezvăluiri neașteptate...

Romanița Iovan și iubitul ei mai tânăr cu 12 ani, dezvăluiri neașteptate despre relația lor!

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România. Deşi pe plan profesional se bucură de succes, pe plan sentimental a trecut prin câteva episoade dificile care au reuşit să îi marcheze viaţa. Însă, în prezent, aceasta iubeşte şi este iubită.

În urmă cu aproape 14 ani, Romaniţa Iovan l-a cunoscut pe bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi. Alături de Iulian, partenerul său, vedeta formează un cuplu frumos, iar despre relaţia lor au vorbit recent în cadrul unui interviu. Invitaţi în cadrul emisiunii Teo Show, cei doi au povestit cum a decurs prima lor întâlnire. Se pare că, la acel moment, Romaniţa îşi dorea un avocat pentru a da în judecată o publicație, iar o prietenă i-a făcut cunoștință cu Iulian.

În acelaşi timp, bărbatul a recunoscut faptul că nu știa cine este creatoarea de modă.

„Nu o cunoșteam. Dacă mă întâlneam cu ea pe stradă la momentul respectiv, nu știam cine e. După știam cine e. În rest, serios… nu reușisem să-i rețin figura astfel încât să o recunosc pe stradă”, a precizat Iulian, iubitul creatoarei de modă la Kanal D.

Ce spune Romaniţa Iovan despre actualul său partener

Romanița Iovan a mărturisit ce a atras-o prima oară la partenerul ei, însă nu s-ar fi gândit că vor putea avea o relație atât de lungă.

„În primul rând mi-au plăcut echilibrul lui și calmul. (…) Eu din fire sunt foarte agitată și destul de impulsivă, nu dau nimănui pumni, dar în reacții, mă manifest și se vede mimica mea că am ceva de comunicat și că sufăr într-un fel. Și la bucurie, și la suferință sunt explozivă. Și el era foarte calm și îmi explica și ceea ce se poate întâmpla, adică omul la prima întâlnire mi-a explicat foarte în amănunt care sunt așteptările mele, de fapt, și ce se poate întâmpla!”, a spus Romanița Iovan, potrivit Libertatea.

„Noi am început o relație fără a ne propune să începem o relație, n-am avut așteptări unul de la celălalt! Nici măcar n-am crezut într-o relație îndelungată amândoi, la început! Pur și simplu lucrurile au mers normal! Au venit de la sine!”, a adăugat Iulian.

Cine este iubitul Romaniței Iovan

Iulian Gogan, un avocat de succes, este bărbatul care a reușit să-i aducă alinare Romaniței Iovan. În ciuda faptului că între cei doi există o diferență de vârstă de 12 ani, creatoarea de modă și iubitul ei se înțeleg de minune.

„Eu mă mir, cum se miră și el, și cum se miră o grămadă de oameni care nu au dat șanse acestei relații, unde personajul masculin e mult mai tânăr decât personajul feminin, adică eu. La noi chiar a funcționat. Nici nu știu dacă am mers pe o rețetă, nici eu nu am dat șanse acestei relații, poate că nici el”, a declarat Romanția Iovan pentru Viva.ro.

Sursă: Cancan.ro

PE ACELAȘI SUBIECT
Promote your brand with INSIDIO MEDIA

TRENDING

COMENTARII